Genç Seyyahlarımız Gezilerine Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Genç Seyyahlarımız Gezilerine Devam Ediyor

Genç Seyyahlarımız Gezilerine Devam Ediyor

SEYYAH projesinin bir diğer amacı güçlü yarınların oluşumunda gerçek katkıyı sağlayacak olan gençlere muhteşem bir medeniyet ve tarihin evlatları olduğumuz gerçeğini anlatmaktır.

21.04.2014 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü talimatıyla hazırlanarak, 81 İlin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerince organize edilen Seyyah Bizim İller Projesi;
Gençlerin ülkemizin doğal güzelliklerini görmeleri, muhteşem tarihini ve kültürel değerlerini öğrenmeleri, Anadolu'da kök salıp büyümüş ULU ÇINAR gibi derin ve heybetli medeniyetimizi tanımaları için başlatılmış bir hareketlilik projesidir. Gezdikçe, bilgi birikimi ve iletişim gücü artan bir gençlik yetiştirmek amacıyla gerçekleştirilen bu proje, kendini rahat ifade edebilen, özgüven sahibi, sosyal iletişim becerileri gelişmiş, gezip görerek öğrenen gençlerin varlığının sosyal barışa kardeşlik ve huzura hizmet edeceği bilinciyle uygulanmaktadır. SEYYAH projesinin bir diğer amacı güçlü yarınların oluşumunda gerçek katkıyı sağlayacak olan gençlere muhteşem bir medeniyet ve tarihin evlatları olduğumuz gerçeğini anlatmaktır.

Seyyah Bizim İller Projesi kapsamında İlimizden Sivas, Amasya, Ankara, Samsun ve Nevşehir İllerine günü birlik gerçekleşecek olan gezilere 1600 gencimiz katılarak, Ülkemizin doğal güzelliklerini görmeleri, muhteşem tarihini ve kültürel değerlerini öğrenme imkânına sahip olacaklarıdır.

16 Mart 2014 tarihinde başlayan Seyyah Bizim İller Projesi kapsamında gerçekleştirilen, günü birlik gezilere şu ana kadar 860 gencimiz katılım sağlamışlar ve her türlü ihtiyaçları Gençlik ve Spor Bakanlığımızca karşılanmıştır.

Seyyah Bizim İller Projesi 15 Mayıs 2014 tarihine kadar devam edecektir. Gezilere katılmak isteyen 14-26 yaş arası gençlerimiz Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezine başvuruda bulunabilirler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Genç Seyyahlarımız Gezilerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement