Genç Sporcular Yeni Kuşaklarını Aldı - Son Dakika
Spor

Genç Sporcular Yeni Kuşaklarını Aldı

Genç Sporcular Yeni Kuşaklarını Aldı

Silivri Taekwondo Kulübü’nde eğitim alan genç sporcular kuşak sevinci yaşadı.

03.01.2015 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silivri Taekwondo Kulübü'nde eğitim alan genç sporcular kuşak sevinci yaşadı. Kuşak atlayan 135 sporcuya yeni kuşakları bağlandı.

Silivri'nin en etkin spor kulüplerinden olan Silivri Taekwondo Kulübü bünyesinde eğitim alan genç sporcular, kuşak sevinci yaşadı. Kapalı spor salonunda yapılan kuşak törenine Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, Taekwondo İl Temsilcisi Mustafa Bulut, Taekwondo Milli takım Antrenörü Mehmet Çalışkan, Taekwondo Milli takım Antrenörü Selahattin Ateşmen, Halk Eğitim Müdürü Seyfettin Aydın, İlçe Spor Müdürü Sinan Büyükparmaksız, kulüp yöneticileri ve sporcu aileleri katıldı. Yeni kuşaklarını alan sporcular, törende şovlarını sergiledi. Genç sporcuların yaptığı gösteriler seyirciler tarafından da ilgiyle izlendi.

Spor faaliyetlerini her zaman destekleyeceklerini belirten İlçe Kaymakamı Faruk Bekarlar, "Gençlerimizin sporla uğraşıyor olması, ailelerin çocukları destekliyor olması, bizleri son derece mutlu ediyor. İnşallah bu sporcu sayımız daha yaygınlaşarak artmasıyla devam edecek ve bu bizleri fazlasıyla memnun edecektir. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

BULUT: "SİLİVRİ TAEKWONDOSU UMUT VERİYOR"

Taekwondo İl Temsilcisi Mustafa Bulut ise, Silivri Taekwondosu'nun kendilerine umut verdiğini ifade ederek, "İnşallah bu gençlerimizi öncelik olarak İstanbul şampiyonasında görmek istiyoruz ve onun peşinden de Silivri Taekwondosu Türkiye şampiyonalarında en güzel şekilde Silivri'yi temsil edecekler. Silivri'de güzel bir potansiyel var ama eksik olan şeyler de var. Mesela; salonlarımız yetersiz. Bu durumu ilçe spor müdürümüzle de görüştük, federasyonla da görüşeceğiz. En kısa zamanda buranın ihtiyacı olan şeyleri karşılayacağız. Silivri bana göre şanslı ve spora bakışı güzel olan bir kaymakamınız var. İnanıyorum ki; ileride hep birlikte güzel başarılara imza atacağız" açıklamasını yaptı.

Yapılan konuşmaların ardından kuşak atlayan 135 sporcuya yeni kuşakları bağlandı. Kulübe destek verenlere de plaket takdim edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Genç Sporcular Yeni Kuşaklarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement