Genç'ten Başbakan'a Teşekkür - Son Dakika
Politika

Genç'ten Başbakan'a Teşekkür

Genç\'ten Başbakan\'a Teşekkür

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yeni hizmet binasının açılışına katılan Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ile Bakanlar, Milletvekilleri, partililer ve vatandaşlara teşekkür etti.

07.07.2014 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yeni hizmet binasının açılışına katılan Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ile Bakanlar, Milletvekilleri, partililer ve vatandaşlara teşekkür etti. Genç, "Başbakanımızın ilçemize üçüncü kez gelmesi ilçemize verdiği önemi göstermektedir" dedi.

Görünümü ve teknolojik altyapısı ile Türkiye'de ve dünyada eşi olmayan bir hizmet binasına imza atan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, hizmet binası ve Adnan Menderes Demokrasi Meydanı ile Kapalı Otoparkın açılışına Başbakan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gelmesinin, Başbakan'ın Canik'e verdiği önemi yansıttığını söyledi. Başkan Genç, "Başbakanımız ilçemize daha önce de gelmiş ve yine belediyemiz tarafından yapılan Canik Kültür Merkezi'nin açılışını gerçekleştirmişti. Şimdi kendisi yoğun programına rağmen bizi kırmayarak Canik halkıyla bir kez daha buluşmuş ve bizi bir kez daha onurlandırmıştır" dedi.

'ADNAN MENDERES'TEN TÜRKİYE'YE MESAJ'

Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nı dolduran vatandaşların heyecanının kendilerini ve Başbakan Erdoğan'ı memnun ettiğini ifade eden Başkan Osman Genç, "Canik halkı coşkulu ve tarihi bir açılışa şahit olmuştur. Kısa sürede belli olan bir açılış programı olmasına rağmen ilçe halkımız Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nı doldurarak, Başbakanımızı bir kez daha bağrına basmıştır. Başbakanımız millete hizmet yolunda çıktığı bu kutlu yolculukta Canik'ten aldığı bu güçle moral bulmuştur. Başbakanımızın Türkiye'ye ilçemizden, Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'ndan mesaj vermesi de bizler için ayrıca anlamlıdır" diye konuştu.

'BAŞBAKAN CANİK'E DEĞER VERİYOR'

Başbakan Erdoğan'a Canik'i üçüncü kez ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Osman Genç, "Başbakanımız belediyemizin yaptığı eserleri açmak için ilçemize üçüncü kez gelerek Canik'e verdiği önemi bir kez daha göstermiştir. Ayrıca ilçemiz için son derece bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, Milletvekillerimiz Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Tülay Bakır, Mustafa Demir, Ahmet Yeni, eski Milletvekillerimiz Fatih Öztürk, Birnur Şahinoğlu, eski Tokat Milletvekili Osman Demir, partililerimiz ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Genç'ten Başbakan'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement