Genç Uşakspor Hentbolda Süper Lig Yolunda - Son Dakika
Güncel

Genç Uşakspor Hentbolda Süper Lig Yolunda

Genç Uşakspor Hentbolda Süper Lig Yolunda

Hentbol Kadınlar 1'inci Liginde mücadele eden Genç Uşakspor, Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor.

22.10.2014 14:58  Güncelleme: 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Kadınlar 1'inci Ligi'nde mücadele eden Genç Uşakspor, Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. 2004'te kurulan ve geçen sezon 2'nci Lig'den 1'inci Lig'e yükselen kulüp, Süper Lig'den transfer ettiği 8 ve altyapısından yetişen 9 oyuncuyla başarıdan başarıya koşuyor. Oynadığı 3 maçı kazanan Genç Uşakspor, lider Anadolu Üniversitesi'nin hemen ardında zirve takibini sürdürüyor.

Uşak ekibinde Ayfer Bulut, Çiğdem Biçer, Mesude Adıyaman ve Songül Gökçeoğlu, Sezen Arslan, Ece Öztokat, Handan Kocabıyık ve Büşra Yaşar milli olma gururu yaşayan isimler olarak dikkat çekiyor. Kadrolarındaki 8 oyuncunun milli takım tecrübesi yaşadığını dile getiren Antrenör Nihat Özkan, "Uşak'ı başarı ile temsil ederek Süper Lig'e yükseleceğiz" dedi. - Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genç Uşakspor Hentbolda Süper Lig Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement