Gencer: "Antalyaspor İçin Dilencilik Yaptık" - Son Dakika
Spor

Gencer: "Antalyaspor İçin Dilencilik Yaptık"

Gencer: "Antalyaspor İçin Dilencilik Yaptık"

Denizlispor galibiyetinin ardından, turizmci Tolga Cömertoğlu’nun, Antalyaspor Başkanlığına aday olması mevcut başkan Gültekin Gencer’in tepkisini çekti.

15.04.2015 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizlispor galibiyetinin ardından, turizmci Tolga Cömertoğlu'nun, Antalyaspor Başkanlığına aday olması mevcut başkan Gültekin Gencer'in tepkisini çekti. Gencer, başkanlık konusunun ancak sezon sonu konuşulması gerektiğini vurgulayarak, kırmızı-beyazlı ekip için bir nevi dilencilik yaptıklarını söyledi.

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, takımının Giresunspor maçının hazırlıklarını takip etti.

Turizmci Tolga Cömertoğlu'nun, Denizlispor galibiyetinden sonra Antalyaspor Başkanlığına aday olması kırmızı-beyazlı takımın başkanı Gültekin Gencer'i rahatsız etti. Zamanlamayı doğru bulmayan Gencer, Tolga Cömertoğlu'nu eleştirdi. Başkan Gencer, turizmci Tolga Cömertoğlu'nun başkan adayı olduğu söylemleri karşısında şu değerlendirmeyi yaptı:

"Antalya sevdalısıyım. Antalyasporluyum. Devre arası gelselerdi ve 'Alternatifleriniz şunlar var, bu takıma sahip çıkmak istiyoruz. Şu kadar da bütçemiz var' deselerdi biz buna hayır demezdik. Takım ne zaman galip gelse, haftasında Antalyaspor konuşuluyor. Kongre ve buna benzer şeyler konuşuluyor. Adaylar ortaya çıkıyor. Ne yapmak istiyorlar? Bu takımın galip gelmesinden rahatsızlık mı duyuyorlar? Bu takımın Süper Lig'e çıkmasından rahatsız olacak insanlar var demek ki bu memlekette. Bırakın Allah aşkına. Bunların konuşulacağı zamanlar sezon sonudur. Sezon sonunda gelir, genel kurulunu seçimli yaparız o kadar talipli varsa. Bunlar olmayacak şeyler değil. Şu anda bunu gündeme getirmeleri Antalyaspor'un başarılı olmasını istemeyenlerdir. Antalyaspor başarılı olunca bizim başarılı olacağımızı düşünüyorlar galiba. Küme düşen takımı yine küme çıkartmak için uğraşıyoruz. Onun derdindeyiz. Bırakacaklar bu tür çekişmeleri, tam tersine gelip, 'Biz Antalyaspor'a katkı sağlamak istiyoruz. Bizim de bir takım tecrübelerimiz var. Başkan nasıl yardımcı olabiliriz? Üzerimize düşen görev nedir' diye sorsunlar."

"ANTALYASPOR İÇİN KİMLERİN NE YAPTIĞI ÇOK İYİ BİLİYORUZ"

Antalyaspor için kimlerin ne yaptığını çok iyi bildiklerini dile getiren Gencer, "Kimden ne istedik, ne aldık, ne alabildik, her şeyi biliyoruz. Bizim şu ana kadar aldıklarımız da ortada. Bizim rakiplerimizin de aldıkları ortada. Bugün sadece Osmanlıspor'a Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin desteği 60 milyon TL. 30 milyon küsur Gaziantep Büyükşehir Belediyespor harcamış, Şanlıurfaspor'un harcadığı ortada. Bizim de yönetim olarak koyduğumuz para ortada. Sağ olsun Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in, koyabildiği destek ortada. Şu ana kadar 18 milyon TL para ödemişiz. İstifa eden asbaşkan Mehmet Aygün ve bütün yönetim kurulu üyeleri, hepimiz sağda solda bir nevi dilencilik yaptık. Ne için yaptık? Antalyaspor için yaptık. Bazı para verecek yerlere, 'Vermeyin onlara para. Yardım etmeyin, beter olsunlar' diyenler de oldu. Biz bunları konuşmuyoruz hiç. Konuşmak istemiyoruz. Bu takıma daha çok destek olunacağına, başka şeyler aranıyor. Tamam şanssızlıklar oldu. Açık ara şampiyon olmamız lazımdı bu kadroyla. Olamadı. Transferi yapmadan transferler eleştirildi bu takımla ilgili. Yapılan transferlerin ne kadar katkı koyduğu da ortada" dedi.

MEHMET AYGÜN'ÜN İSTİFASI

Asbaşkan Mehmet Aygün'ün istifa sürecini de değerlendiren Gencer, şunları söyledi:

"Aygün'ün istifası tamamen kişisel. Taraftarın yapmış olduğu harekete dayalı bir istifa. Burada görev yapan insanlar, yönetim kurulunda olan insanlar ailesinden, işinden gücünden, parasından fedakarlık yaparak görev yapmaya çalışan insanlar. Bu insanlara siz hiçbir katkı koymazken, bir de hakaret ederseniz ailesine, en sevdiği varlıklarına küfür ederseniz o insanlar tabi ki orada durmak istemez. Karşılığı alkış olması lazımken, karşılığı tebrik, teşekkür olması lazımken, siz bu kişilere fiili saldırılarda bulunursanız bu kişiler ister istemez rahatsız olurlar. Mehmet Aygün'e defalarca söyledim. O gün akşam da istifa etmemesi yönünde ciddi baskı kurduk. Aygün dediki, 'Benim çoluğum, çocuğum var. Allah korusun daha büyük bir şey de olabilirdi. Oğlumun yanındaydım. Her türlü hakaret yapıldı. Linç bile edilebilirdim. Ne gereği var kalmaya. Bundan sonra tövbe bir daha bu tür işlerin önünden bile geçmem' dedi. Kim yaptı bunu. 'Antalyaspor sevdalısıyım' diyerek geçinen tribünde 3-4 tane kendini bilmez yaptı. Ne oldu? Antalyaspor'a katkı koyan kişileri uzaklaştırmaktan başka bir şey olmadı. İstifasını mecburen kabul ettik." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gencer: 'Antalyaspor İçin Dilencilik Yaptık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement