Gencim Geleceğim" Projesinin Kapanış Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Gencim Geleceğim" Projesinin Kapanış Toplantısı Yapıldı

Gencim Geleceğim" Projesinin Kapanış Toplantısı Yapıldı

Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şubesi tarafından hazırlanan ve yürütülen Gençlik ve Spor Bakanlığı “Gençlik Projeleri Destek Programı” çerçevesinde katkı sunulan “Gencim Geleceğim” projesinin kapanış toplantısı gerçekleştirildi.

03.09.2015 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şubesi tarafından hazırlanan ve yürütülen Gençlik ve Spor Bakanlığı "Gençlik Projeleri Destek Programı" çerçevesinde katkı sunulan "Gencim Geleceğim" projesinin kapanış toplantısı gerçekleştirildi.

Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şubesi tarafından özel bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, İl Sağlık Müdürü Emin Taş, İl Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Kutlu, Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şube Başkanı Hakan Özöncel, cemiyet üyeleri ve çok sayıda kişi katıldı.

Düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şube Başkanı Hakan Özöncel, "Adıyaman Yeşilay Cemiyeti tarafından hazırlanan ve yürütülen, Gençlik ve Spor Bakanlığı "Gençlik Projeleri Destek Programları" çerçevesinde katkı sunulan "Gencim Geleceğim" projesinin amacı; gençleri, madde bağımlılığına iten durumlara ve bağımlılığın oluşturduğu olumsuzluklara karşı farkındalık yaratmayı, gençleri ve ailelerini bilinçlendirmeyi ve onlara sağlıklı ortamlar sunarak kişisel ve sosyal gelişimlerinin desteklemeyi, amaçladı. Bu kapsamında milli, manevi değerlere bağlı gençlerin yetişmesine katkı sunmak adına gönüllülük müessesi olan Yeşilay Cemiyeti kurumunu daha aktif ve etkin hale getirerek yerelde kötülüğün meydana gelmeden engelleyerek toplumsal hayatımızın sağlıklı aile yapımızın akıl ve beden sağlığı yerinde nesiller eliyle yarınlara taşınması; değişen dünyada klasikleşmiş bağımlılık türleri yanında giderek daha etkin ve zararlı olma eğilimi gösteren yeni ve güncel bağımlılık alanlarının tehdidi altında olan çocuklarımızın, gençlerimizin ve ebeveynlerin bu vicdan hareketine geniş ölçüde katılımını sağlayarak kendi geleceklerine sahip çıkan sağlıklı bir neslin yetişmesine vesile olunarak Çanakkale'de uğruna yaşanılan değerler için şehit olan aynı yaş gurubundaki gençlerle günümüz gençlerinin değer buluşmaları sağlanarak gençlerimiz üzerinde farkındalık oluşturulmaya çalışıldı.

Üç geniş katılımlı konferans ve Çanakkale gezisi ile ulaşılan bu gençler ve aileleri, bağımlılık ve bağımlılığa yol açan nedenler konusunda bilinçlenmiş oldu. Gençler kendilerine yönelik oluşturulan ortam ve aktivitelere katılarak kişisel anlamda kendilerini geliştirdi, yeni arkadaşlar edindi, böylece sosyal hayata daha aktif bir şekilde katılımları sağlanmış oldu.

Bu projenin gerçekleşmesinde başta Gençlik ve Spor Bakanlığımız olmak üzere, yönetim kurulu arkadaşlarıma, her zaman yanımızda olan, katkı sunan değerli paydaşlarımıza ve saygıdeğer basın mensubu arkadaşlarımıza Adıyaman Yeşilay Cemiyeti adına teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gencim Geleceğim' Projesinin Kapanış Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement