Gençkonfed: "Sanat Her Yerde Projesi" ile Doğu'da - Son Dakika
Yerel

Gençkonfed: "Sanat Her Yerde Projesi" ile Doğu'da

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu (GENÇKONFED), hazırladığı “Sanat Her Yerde projesi ile tiyatrodan müzik dinletisine kadar birçok sanatsal etkinliği Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz gençleriyle buluşturuyor.

04.11.2015 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu (GENÇKONFED), hazırladığı "Sanat Her Yerde projesi ile tiyatrodan müzik dinletisine kadar birçok sanatsal etkinliği Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz gençleriyle buluşturuyor.

GENÇKONFED Genel Başkanı Bilal Okudan, projenin İçişleri Bakanlığı, Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklendiğini belirterek Trabzon Maçka, Gümüşhane, Erzincan Üzümlü, Kemaliye, Bayburt Aydıntepe, Erzurum Köprüköy, Pasinler ve Uzundere ilçelerinde sanatsal faaliyetlerin gerçekleştirildiğini söyledi.

Okudan, geleneksel orta oyunu İbiş'in Sınavı adlı tiyatro gösterisi ile müzik dinletisine birçok etkinliğin gençlerin ve çocukların ayağına kadar götürüldüğünü vurguladı. Okudan, proje ile sanatsal etkinlikleri çocuk ve gençlerin ayağına kadar götürdüklerini kaydederek "Projemiz kapsamında gerçekleştirilen faaliyetlerde çocuk ve gençlerin memnuniyetleri gözlerinden okunuyor. Projemizin amacı olan dezavantajlı çocuk ve gençlerin sanatsal etkinliklerle tanışması ve teşvik edilmesi bölge halkının da büyük beğenisini kazanmıştır. Bundan sonraki süreçte daha geniş kapsamlı sanatsal projelerle bölge halkına hizmet götürmeyi hedeflemekteyiz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençkonfed: 'Sanat Her Yerde Projesi' ile Doğu'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement