Gençler, AB'yi Oyunla Öğreniyor - Son Dakika
Güncel

Gençler, AB'yi Oyunla Öğreniyor

Gençler, AB\'yi Oyunla Öğreniyor

Avrupa birliği (AB) Türkiye Delegasyonu tarafından hazırlanan setler yardımıyla gençler, AB fırsatlarını, Avrupa'nın tarih, coğrafya ve kültürünü hep birlikte oynadıkları oyunlarla öğreniyor.

12.11.2015 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa birliği (AB) Türkiye Delegasyonu tarafından hazırlanan setler yardımıyla gençler, AB fırsatlarını, Avrupa'nın tarih, coğrafya ve kültürünü hep birlikte oynadıkları oyunlarla öğreniyor.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Avrupa Birliği Bilgi Merkezi tarafından liseli öğrencileri bilgilendirme etkinlikleri kapsamında 'Gençler AB'yi Oyunla Öğreniyor' programının ilki, Pınarbaşı ile Özvatan İlçesi'nde gerçekleştirildi. Pınarbaşı Endüstri Meslek Lisesi'nde başlayan programa; Pınarbaşı İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erdoğan Mutlu, Pınarbaşı Askerlik Şube Başkanı Üsteğmen İbrahim Ersan Düger, Kayseri Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Karahöyük ve okul müdürleri, AB Bilgi Merkezi çalışanları ve öğrenciler katıldı. KTO Avrupa Birliği Bilgi Merkezi ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu işbirliğinde gerçekleşen etkinlikte, Avrupa Tarihi, coğrafyası, kültürü ve AB fırsatları hakkında öğrencilerin eğlenerek bilgi alması amacıyla çeşitli oyunlar düzenlendi. Özvatan İlçesi'ndeki program ise Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde gerçekleşti. Toplam 300 öğrenciye ulaşan etkinlik çerçevesinde eğitmenler gözetiminde öğrencilerin çeşitli oyunlar oynayarak, AB hakkında bilgi alması yönünde farklı bir program sergilendi. Etkinlik kapsamında öğrencilere çeşitli hediye ve kırtasiye ürünleri de dağıtıldı. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gençler, AB'yi Oyunla Öğreniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement