Gençler Şehit Ağabeyleri İçin Yürüdü - Son Dakika
Yerel

Gençler Şehit Ağabeyleri İçin Yürüdü

Gençler Şehit Ağabeyleri İçin Yürüdü

Eskişehir’de sosyal medya üzerinden organize olan bir grup genç, Dağlıca ve Iğdır’da şehit düşen asker ve polis ağabeyleri için yürüdü.

10.09.2015 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de sosyal medya üzerinden organize olan bir grup genç, Dağlıca ve Iğdır'da şehit düşen asker ve polis ağabeyleri için yürüdü.

Yaşları 15 ile 18 arasında olan yaklaşık 40 kişilik genç grup, artan terör olaylarını protesto etmek, hain saldırılar sonucu şehit olan asker ve polis ağabeyleri için İki Eylül Caddesi'nden yürüyüşe başladı. Gençler, ellerinde bulunan Türk bayrakları ve 'Ne mutlu Türk'üm diyene' yazılı afiş ile 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Eskişehir uyuma, şehidine sahip çık', 'Her Türk asker doğar' şeklinde sloganlar atarak İsmet İnönü Caddesini takiben Üniversite Caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezi önüne gelerek durdu. Burada grup, şehitler için saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı'nı okudu. Ardından genç grup, geri dönerek yine sloganlar eşliğinde Porsuk Bulvarı Adalar istikametine geldi. Grup, Porsuk Çayı yakınında bulunan kafelere doğru 'Kafelerde oturma şehidine sahip çık' diye seslenerek tepki gösterdi.

Daha sonra Adalar istikametinde bulunan bir parkın önünde bir süre duran grup, bu akşam Reşadiye Cami'nde şehitler için okunacak mevlit için sözleşerek Eskişehir Hava Şehitliği'ne doğru devam etti. Yürüyüş sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençler Şehit Ağabeyleri İçin Yürüdü - Son Dakika


Advertisement