Gençler Şehitkamil Belediyesi İzci Kampında - Son Dakika
Yerel

Gençler Şehitkamil Belediyesi İzci Kampında

Gençler Şehitkamil Belediyesi İzci Kampında

Faaliyete geçtiği ilk günden bu yana farklı yaş gruplarında binlerce öğrenciyi misafir eden Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı’nda, etkinlikler hız kesmeden devam ediyor.

12.05.2015 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Faaliyete geçtiği ilk günden bu yana farklı yaş gruplarında binlerce öğrenciyi misafir eden Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı'nda, etkinlikler hız kesmeden devam ediyor.

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının başından itibaren kapılarını okullara açan Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı'nda, özellikle dezavantajlı bölgelerde eğitim gören öğrenciler birbirinden farklı etkinliklerle sosyalleşebilme imkanı elde ediyor.

Şehitkamil Belediyesi Dülük Tabiat Parkı içerisinde yer alan Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı'nda etkinlik ve aktiviteler hız kesmeden devam ediyor. Her gün farklı okullardan ve etüt eğitim merkezlerinden öğrencileri ağırlayan Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı'nda, son dönemde geliştirilen projelerle birlikte özelikle dezavantajlı bölgelerde eğitim gören öğrenciler birbirinden farklı ve renkli etkinliklerle sosyalleşebilme imkanı elde ediyorlar. Şehitkamil Belediye Başkanlığı ve İstikrar Spor Kulübü'nün ortaklaşa yürüttüğü "Gençler Doğada" adlı projeyle birlikte kamp alanına misafir olan öğrenciler kamp alanından büyük bir mutlulukla ayrılıyorlar. Zipline, ip parkuru, paintball, tırmanma duvarı, pentatlon, oryantiring ve doğa yürüyüşü gibi oyun ve etkinlik alanlarında heyecanlı ve keyifli anlar yaşayan öğrenciler, Şehitkamil Belediyesi'nin misafirperverliğinden de büyük memnuniyet duyuyor.

Seyrantepe bölgesindeki okullar ve etüt eğitim merkezlerinde eğitim gören öğrenciler kamp alanında katıldıkları etkinliklerin sonrasında Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkürlerini ilettiler. Kamp alanında kendilerine 'Kelebekler Grubu' adını veren minik izciler, okullarının kapısından servislerle kamp alanına geldiklerini kamp alanında kendilerine şapka ve tişört armağan edildiğini yine etkinlikler esnasında ve sonrasında kendilerini yemek ve içecek ikramlarında bulunulduğunu ve tüm zamanlarını eğlenerek, öğrenerek geçirdiklerini bu yüzden başta Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere kamp etkinliğinin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ilettiler.

Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında öğrencileriyle birlikte etkinliklere katılan branş öğretmenleri, etkinliğin başından sonuna kadar büyük bir profesyonellikle yürütüldüğünü, bu nedenle Şehitkamil Belediyesinin büyük bir alkışı hak ettiğini belirttiler. Gençlik Kampında her türlü detayın düşünüldüğü belirten branş öğretmenleri ulaşımdan, yemeğe, kıyafetlerden, oyun sahası güvenliğine kadar mükemmel bir organizasyon bu nedenle Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun nezdinde, bu etkinlikte görev yapan tüm Şehitkamil Belediyesi çalışanlarına teşekkürlerini dile getirdiler. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençler Şehitkamil Belediyesi İzci Kampında - Son Dakika


Advertisement