22 Ülkenin Gençleri, Tuba Büyüküstün'ü En İyi Kadın Oyuncu Seçti - Son Dakika
Magazin

22 Ülkenin Gençleri, Tuba Büyüküstün'ü En İyi Kadın Oyuncu Seçti

Türkiye Gençlik Ödülleri kapsamında; 22 ülkenin gençleri "Yılın En İyi Kadın Dizi Oyuncusu" olarak Tuba Büyüküstün'ü seçti.

26.04.2016 09:57  Güncelleme: 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MCD Gençlik Kulübü ve Dünya Gençlik Politikaları Derneği tarafından düzenlenen, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük gençlik hareketi olan Türkiye Gençlik Ödülleri kapsamında; sanat, iş ve spor dünyası başta olmak üzere birçok dalda 22 ülkeden genç, 15 milyona yakın oy kullanarak, 'Yılın En İyilerini' seçti.

OYLARIN YÜZDE 44'ÜNÜ ALDI

Ortalama 2 ay süren oylama sonucunda, 22 ülkeden gelen oyların %44,11 ' ini alarak 669.875 oy ile "Yılın En İyi Kadın Dizi Oyuncusu: Tuba Büyüküstün" oldu.

ÖDÜLÜNÜ 4 MAYIS AKŞAMI ALACAK

Ünlü oyuncu ödülünü 4 Mayıs 2016 Çarşamba günü, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek ödül töreni teslim alacak. Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarının desteği ve sponsorluğunda yapılacak olan ödül gecesinin sunuculuğunu ünlü sunucu Ceyhun Yılmaz gerçekleştirecek. Geceye sanat, müzik, siyaset ve iş dünyasından tanınmış isimlerinde katılması bekleniyor.

HİLELERE KARŞI YÜKSEK GÜVENLİK ÖNLEMİ

ABD'den Çin'e, Brezilya'dan Mısır'a, Rusya'dan Almanya'ya , Fransa'dan Suudi Arabistan'a kadar dünyanın dört bir yanından gencin oyları ile yılın en iyilerinin belirlendiği oylamadaki hilelere karşı yüksek güvenlik önlemi alındığını belirten Türkiye Gençlik Ödülleri'nin Genel Koordinatörü Maksut Coşkun Dokunulmaz; ''Güvenliği 24 saat sistem üzerinden takip eden bir ekip kurduk. Tespit edilen hileli oylar silindi ve hile yapmaya devam eden adaylar diskalifiye edildi'' açıklamasında bulundu.

22 Ülkenin Gençleri, Tuba Büyüküstün\'ü En İyi Kadın Oyuncu Seçti
Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin 22 Ülkenin Gençleri, Tuba Büyüküstün'ü En İyi Kadın Oyuncu Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • EN DİREK ŞUT: ÇOK BÜYÜK OLAY, BİNLERCE KİŞİNİN KARNI DOYAR ,SANKİ FABRİKA AÇTI. 6 1 Yanıtla

Advertisement