Gençler Tugva'nın Sahur Programında Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Gençler Tugva'nın Sahur Programında Bir Araya Geldi

Gençler Tugva\'nın Sahur Programında Bir Araya Geldi

Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA) tarafından düzenlenen sahur programında gençler Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde bir araya geldi.

22.06.2016 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA) tarafından düzenlenen sahur programında gençler Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bir araya geldi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA) Ceylanpınar temsilciliği tarafından "Gençlik Sahurda Buluşuyor" programı kapsamında onlarca genç bir araya geldi. Ceylan İlkokulu bahçesinde düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Ahmet Karatepe, AK Parti İl Başkanı Ahmet Gültekin, İlçe Müftüsü Usame Anlağan, Belediye Başkan Danışmanı Aziz Aydın, İlçe Emniyet Müdürü M. Erol Duyar, TUGVA Şanlıurfa İl Başkanı Bekir Bekiroğlu ve çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu yetkilisi katıldı. Programda bir konuşma yapan Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe, Kur'an Kerim'in ilk ayetine vurgu yaparak, ilim ve irfanın din ve ahlakla bütünleşmesi gerektiğini belirtti. Geleceğin bu şekilde korunacağını söyleyen Karatepe, bu konuda gençlere büyük görevler düştüğünü ifade etti. Sahur programında konuşan TUGVA Şanlıurfa İl Başkanı Bekir Bekiroğlu, yapmış oldukları çalışmalarla gençlere hizmet ettiklerini söyledi. TUGVA Ceylanpınar Temsilcisi Ali Tuncay Asrağ da, daha güzel bir dünya hayalini gençlerle gerçekleşeceğini ifade etti. Program sahurluk ikramının ardından son buldu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençler Tugva'nın Sahur Programında Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement