Gençler Viranşehir İçin Proje Sundu - Son Dakika
Yerel

Gençler Viranşehir İçin Proje Sundu

Gençler Viranşehir İçin Proje Sundu

Viranşehir'de Belediye Eş Başkanları, gençlerle bir araya geldi. Genç beyinler Viranşehir için projelerini eş başkanlara sundu.

17.04.2014 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'30 Mart 2014 yerel seçimlerinden önce seçim çalışmalarında sık sık, kendimizi ve kentimizi biz yöneteceğiz' sloganı ile çalışmalarını sürdüren BDP Viranşehir Belediye Eş Başkanları Emrullah Cin ve Filiz Yılmaz, ilk çalışmalarını gençlerle yaptı.

Viranşehir Belediyesi'nden alınan bilgiye göre; Viranşehir Belediyesi Med Kültür ve Sanat Merkezi Muhsin Melik Konferans Salonu'nda gençlerle bir araya gelen Viranşehir Belediyesi Eş Başkanları, Viranşehir'i birlikte yönetmek için herkese ulaşacaklarını söyledi. Gençlerin buluşmaya yoğun ilgi göstermesi ve panele oldukça hazırlıklı gelmeleri ise dikkatlerden kaçmadı. Gençlerin organize ettiği panelde ilk olarak konuşan Viranşehir Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz, gençlerin, kadınların, esnafın başta olmak üzere tüm Viranşehir'in görüşlerini dikkate alarak, kenti Viranşehirli'lerle yöneteceklerini söyledi.

'KENTİMİZİ VE KENDİMİZİ BİZ YÖNETECEĞİZ'
Seçimlerden önce yapılan tüm konuşmalarda 'kentimizi ve kendimizi biz yöneteceğiz' diye konuştuklarını belirten Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin, bu sözün seçim vaadi olmadığını ve artık Viranşehirli'lerin kendilerini yöneteceklerinin altını çizdi. Cin,"Kentimizi ve kendimizi biz yöneteceğiz dedik. Bu bir seçim vaadi değil arkadaşlar. Burada siz gençlerin karşısında olmak bizim için çok önemli. Sizler Viranşehir'in geleceğisiniz. Kentimizi birlikte yöneteceğiz. Sizlerin bilgisini ve fikirlerine ihtiyacımız olacak. Sizler böyle bize destek sunarsanız ve yanımızda olursanız. Biz imkanlar ne olursa olsun, her işin üstesinden geliriz. Mayıs ayında kent konseyini toplayacağız. Aktif hale getirip, kent konseyi ile ilçemizin sorunlarını tartışacağız. Siz gençlerimizi kent konseyi toplantılarında görmek bizi çok sevindirecek. Ayrıca meclis toplantılarımız halka ve basına açık olarak yapılıyor. Bundan sonra da meclis toplantılarımızı web sitemiz üzerinde canlı olarak yayınlayacağız. Projelerimiz hazır, bu projelerimizi yavaş yavaş uygulamaya başlayacağız" diye konuştu.

Daha sonra salonda bulunan gençler belediyenin yapması gerekenleri, söz alarak eş başkanlara sundu. Viranşehirli gençler, özellikle, ilçenin elektrik sorununun rüzgâr ve güneş enerjisi ile çözülmesini istedi. Diğer yandan ilçenin belli başlı sorunlarına yönelik çözüm önerilerinde bulundu. Bazı gençler ise projelerini dosya şeklinde eş başkanlara sundu. Eş başkanlar tüm önerileri not alarak, gençlerin bu önerilerini değerlendireceklerini belirtti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Gençler Viranşehir İçin Proje Sundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement