Kaplan:Bu Kez Kazanan Taraf Biz Olacağız - Son Dakika
Spor

Kaplan:Bu Kez Kazanan Taraf Biz Olacağız

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan "Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları tamam. Mehmet Özdilek takımımızı iyi biliyor ama bu bazen dezavantaj da olabilir" dedi.

28.08.2014 13:31  Güncelleme: 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunun ilk haftasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Kaplan yönetiminde yapılan antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan kırmızı-siyahlı futbolcular, daha sonra 5'e 2 top kapma ve çabukluk çalıştı. Kırmızı-siyahlıların idmanı maçın taktik çalışmasıyla sona erdi.

Gençlerbirliği kafilesi bugün uçakla Trabzon'a oradan da karayoluyla Rize'ye gidecek.

"Bu kez kazanan taraf biz olacağız"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, sezonun açılış maçına ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Birbirini iyi tanıyan ve tamamlayan oyuncularla sonuca gideceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Geçen sezon olduğu gibi fikstürlerinin yine Çaykur Rizespor maçıyla başladığını belirten Kaplan, "Geçen yıl açılış maçında kaybetmiştik ama bu kez kazanan taraf biz olacağız. Takım olarak iyi bir hava yakaladık" ifadelerini kullandı.

Takımdaki birlik ve arkadaşlık ortamının kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren Mustafa Kaplan, şöyle devam etti:

"Bunu avantaja dönüştüreceğimize inanıyorum. Takımımızda sorumluluk almaktan kaçınmayacak oyuncuların olması da bize artı güç katıyor. Birbirini iyi tanıyan ve tamamlayan oyuncularla sonuca gideceğimizi düşünüyorum. Ayrılanlar oldu takımdan ama biz yeni gelen oyuncularla iyi bir ekip oluşturmayı başardık."

Geçen sezon kırmızı-siyahlı ekipte görev yapan ve kulübe büyük katkıları bulunan Mehmet Özdilek'in teknik direktörlük yaptığını hatırlatan Kaplan, sözlerini şöyle tamamladı:

"Mehmet Hocamız takımımızı iyi biliyor ama bu avantaj olduğu gibi bazen dezavantaj da olabilir. Biz de planlarımızı ve oyunumuzu zaten buna göre hazırladık. İyi maç olacağını düşünüyorum. Oyun planımıza göre önemli bir eksiğimiz bulunmuyor. Hazırlık döneminde oynadığımız şablona ve kadroya yakın bir yapıyla sahada olacağız." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kaplan:Bu Kez Kazanan Taraf Biz Olacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement