Gençlerbirliği - Galatasaray Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Gençlerbirliği - Galatasaray Maçının Ardından

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Galatasaray karşısında aldıkları beraberliğe üzüldüklerini söyledi.

13.03.2016 20:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Galatasaray karşısında aldıkları beraberliğe üzüldüklerini söyledi.

Gençlerbirliği ile Galatasaray'ın 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Üzülmez, maçla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

"Göreve başladığımdan beri takıma, savunma yaparken topun arkasına geçme felsefesini oturtmaya çalıştık. Galatasaray'a karşı da ilk yarıda bunu başardık. Penaltıdan golü bulduk. İkinci yarının başında çok geriye çekildik. Rakibimizin lehine verilen penaltı sonrası 6 tane net pozisyon ürettik. Bu kadar pozisyonu değerlendiremezseniz maç da böyle biter. Oyuncularım her hafta üstüne koyarak devam ediyor. Mücadele eden takım görüntümüz devam edecek. Oyuncularım soyunma odasında üzgündü. Galatasaray gibi bir takım karşısında alınan beraberlik sonrası bu önemli. Nereden nerelere geldik. Galatasaray'a karşı bu kadar pozisyon yakalıyorsun ve soyunma odasında üzgünsün."

Galatasaray Teknik Direktörü Orhan Atik ise Ankara'ya 3 puan için geldiklerini ancak bunu başaramadıklarını vurgulayarak, "Maçın ilk yarısında kontrol bizdeyken gol pozisyonu üretemedik. İkinci yarının başında biraz daha toparlandık, daha organize bir görüntü sergiledik ama yine pozisyon üretemedik. İyi oynamıyoruz ancak bu demek değildir ki toparlanamayız veya Galatasaray gibi olamayız. Özlenen, istenen Galatasaray olmak için gayret ediyoruz. Kulüpten her türlü desteği alıyoruz. Bu konuda her zaman olduğu gibi ümitliyim. Mental yorgunluk söz konusu. Galatasaray her yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyon olmak ve uluslararası seviyede başarı için yola çıkmıştır. Bunun olmaması da futbolcular üzerinde baskı yaratıyor. Fiziksel değil mental yorgunluk söz konusu. Kulübümüz içinde bu çalışmalar sürmekte."

"Fenerbahçe derbisinde kulübede yer alacak mısınız?" sorusuna ise Atik, "Görevimin başındayım" yanıtını verdi. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gençlerbirliği - Galatasaray Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement