Gençlerbirliği Kafilesi İstanbul'a Hareket Etti - Son Dakika
Güncel

Gençlerbirliği Kafilesi İstanbul'a Hareket Etti

Gençlerbirliği Kafilesi İstanbul\'a Hareket Etti

Gençlerbirliği kafilesi İstanbul'a hareket etti Mesut BakkalGalatasaray maçına çok rahat çıkacağız bu bizim için avantaj Süper lig'de unutulmayacak bir maç yaşatmak istiyoruz Galatasaray maçına çıkmadan önce oyuncularıma Böyle maçları oynamak her sene nasip olmaz, öyle oynayın dedim Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, şampiyonluk yarışındaki takımlara karşı Anadolu takımlarının direnç göstermeleri üzerinde yapılan spekülasyonlarla ilgili, Yarası olan gocunur.

15.05.2015 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlerbirliği kafilesi İstanbul'a hareket etti

Mesut Bakkal Galatasaray maçına çok rahat çıkacağız bu bizim için avantaj

Süper lig'de unutulmayacak bir maç yaşatmak istiyoruz

Galatasaray maçına çıkmadan önce oyuncularıma Böyle maçları oynamak her sene nasip olmaz, öyle oynayın dedim

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, şampiyonluk yarışındaki takımlara karşı Anadolu takımlarının direnç göstermeleri üzerinde yapılan spekülasyonlarla ilgili, Yarası olan gocunur. Çıkacağız, aslan gibi topumuzu oynayacağız dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayarak saat 15.30'da THY'ye ait tarifeli uçakla Esenboğa Havalimanı'ndan İstanbul'a hareket etti.

Başkent temsilcisi 31. haftayı lider olarak kapatan Galatasaray karşısında ligde uzun yıllar unutulmayacak bir maça çıkmayı hedefliyor. Sezonun kapanışında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği'nin küme mücadelesinden uzak olması şampiyonluk yarışındaki rakipleri için tehdit oluşturuyor.

GALATARASAY MAÇINA ÇOK RAHAT ÇIKACAĞIZ

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal havalimanında gazetecilere yaptığı açıklamada, Lig sıralamasında belirleyici olmak önemli ama benim için önemli olan Gençlerbirliği adına çok rahat bir ortamda maça çıkmak. Yani sıkıntılı dönemden çok çabuk kurtulup, zor maçları bu dönemden çıktıktan sonra oynamak en büyük arzumdu, onu başardık. Şimdi çok rahat bir maça çıkacağız. Bu bizim için bir avantaj ama zor bir maça gidiyoruz dedi. Ligin zirvesini belirleyecek maçlara çıkacaklarını belirten Bakkal, sakat oyuncuların bulunmasına rağmen uzun zamandır forma şansı bulamayan oyuncularından yüksek performans beklediğini dile getirdi.

BÖYLE MAÇLARI OYNAMAK HER SEZON NASİP OLMAZ, ÖYLE OYNAYIN

Yarın deplasmanda Galatasaray'a karşı zor bir maç oynayacaklarını dile getiren Bakkal, Galatasaray camiası bu maça 50 bin kişi çıkacak, çünkü şampiyon olmak istiyorlar. İşimiz kolay değil bunun bilincindeyiz ama biz de iyi takımız dedi.

Son iki haftada oynadıkları Torku Konyaspor ve Akhisar Belediyespor maçlarından beraberlikle ayrılmaları konusunda özeleştiri yapan Bakkal, Bu etkisiz futbolu Galatasaray maçında unutturarak taraftarlara güzel bir maç izleteceklerini belirtti. Bakkal, Galatasaray maçına çıkmadan önce oyuncularıma 'Böyle maçları oynamak her sene nasip olmaz, öyle oynayın' dedim. Kimin ne olduğu önemli değil, bu maçı kendi açımızdan iyi oynayacağımızı düşünüyorum ifadelerini kullandı.

YARASI OLAN GOCUNUR, ÇIKACAĞIZ, ASLAN GİBİ TOPUMUZU OYNAYACAĞIZ

Şampiyonluk yarışındaki takımlara karşı Anadolu takımlarının direnç göstermeleri üzerinden yapılan spekülasyonları da değerlendiren Bakkal, Yarası olan gocunur. Çıkacağız, aslan gibi topumuzu oynayacağız dedi.

Bakkal, geçen hafta SAİ Kayseri Erciyesspor'un Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor'un ise Beşiktaş karşısında puan aldığını hatırlatarak, Artık Süper Lig'de herkes birbirinden puan alabilir. Onun için futbolun dışındaki şeyleri konuşmak istemiyorum. Bizim işimiz futbolla, çıkacağız futbol oynayacağız. İnşallah Süper Lig'de unutulmayacak bir maç yaşatırız diye konuştu.

Sezonu Beşiktaş maçıyla kapatacaklarına dikkat çeken Bakkal, Futbolcular bu maçları bekliyorlar ama stressiz gidiyoruz. Coşku var, iyi gidiyoruz dedi.

BAŞKENTE YAKIŞIR BİR STAT İSTİYORUZ

PTT 1. Lig'den Süper Lig'e yükselme yolunda önemli bir avantaj eden Osmanlıspor'a başarı dileyen Bakkal, Çok mutluyum. Ben Ankara'da yaşayan birisiyim. Keşke bir dönem olduğu gibi üç takım olsaydı, Ankaragücü de olsaydı. Ankaramız biraz bu konuda sönük kaldı. Umarım önümüzdeki sezonda iki takım da çok büyük başarılara imza atar. Ama Ankara'da güzel bir stadyuma ihtiyacımız var. Konya Stadyumu, Torku Konyaspor'da çalışırken açılışını yaptığım stadyumdu, Ankara'da bunun özlemini çekiyoruz. Öncelikle başkente yakışır bir stadyum istiyoruz. Bunun yanında da hedefli iki takımın olması en büyük dileğim açıklamasında bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gençlerbirliği Kafilesi İstanbul'a Hareket Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement