Gençlerbirliği - Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Gençlerbirliği - Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından

Gençlerbirliği - Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından

Ercan ATA - ANKARA DHA Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy, Bu maç 3 gün 3 gece böyle oynansa galip çıkmazdı dedi.

20.10.2014 22:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ercan ATA - ANKARA DHA

Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy, Bu maç 3 gün 3 gece böyle oynansa galip çıkmazdı dedi.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise deplasmanda yapılabilecek olumlu işlerin hepsini yaptıklarını ama gol atamadıklarını söyledi.

Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy, 0-0 berabere kaldıkları Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, galip gelmek için önce iyi futbol oynamak ve pozisyon üretmek gerektiğine dikkati çekerek, Bunları yapamazsan galibiyeti hak etmiyorsun demektir. İlk yarıda Gosso ile altıpas içinden net bir pozisyonumuz vardı ancak maçın genelinde başka pozisyon üretemedik. Rakip yenilmek istemeyen bir psikolojiyle buraya gelmişti ve kontrataklarla gol atmayı denedi. Biz ne yaptık ona bakıyoruz. Bu maç 3 gün 3 gece böyle oynansa galip çıkmazdı diye konuştu.

Maçın adaletli bir skorla bittiğini vurgulayan Şensoy, konuşmasını şöyle tamamladı Pozisyon üretmezseniz gol atamazsınız, bence adaletli bir skor oldu. Her maçta gol yiyorduk onu çözdük diyebiliriz ama aynı orantıda hücumda aynı performansı gösteremedik. Gosso'nun sakatlığı planlarımızı bozdu. Tüm hücum silahlarımızı oyuna soktuk ama gol atmayı başaramadık. Pasolig'den dolayı zaten seyirci maça gelmiyor. İyi bir futbol sergileyeceksin ki taraftar stada gelsin. Bundan sonra bunu sağlamaya çalışacağız.

Gençlerbirliği olarak maça çok iyi hazırlandıklarını belirten Uğur Çiftçi' "Maça iyi hazırlandık ancak, zor bir maç olacağını biliyorduk. Rakibimizin 3 puanı vardı ve zor bir maç oldu. İki takımda iyi mücadele etti ancak berabere bitti. Önümüzde Fenerbahçe maçı var. İnşallah iyi bir çıkış yakalarız"diye konuştu

KAYSERİ ERCİYESSPOR CEPHESİ

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise deplasmanda yapılabilecek olumlu işlerin hepsini yaptıklarını ama gol atamadıklarını söyledi.

Korkmaz, ilk dakikadan son dakikaya kadar kontrolü ellerinde tuttuklarına dikkati çekerek, şunları söyledi

Gençlerbirliği'nin tek pozisyonu vardı. 3 deplasmandır üstün olan ama galibiyeti kaçıran taraf biziz. 6 maçtır da iyi oynuyoruz ama sonuca bakınca galibiyet yok. Bunun tersini isterdim ama zor dönemler güzel günlerin habercisi diye düşünüyorum. Eğer takım istediğim gibi oynamasaydı kendimi de kontrol etmem lazımdı. Bu takım içeride ve dışarıda herkesi yenebilecek bir takım. Tüm maçlarda tribünlerde boşluklar var. Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde bile tribünler tam anlamıyla dolmadı. Pasolig'i gözden geçirmek lazım diye düşünüyorum dedi

Savunma oyuncusu Cem Can ise, "İki takımda iyi mücadele etti. Üzerimizde bir şanssızlık var anlamadım. İyi oynayıp, iyi pozisyon alıyoruz gol pozisyonları da buluyoruz ama değerlendiremiyoruz. Gençlerbirliği'de iyi oynadı ama pozisyonlar bulan taraf bizdik. Deplasmanda berabere kaldık. Artık gelecek hafta oynayacağımız Beşiktaş maçına bakacağız. Onlar çok tempolu oynuyorlar. İnşallah bizim için iyi futbol oynayıp kazanmak istiyoruz. Beşiktaş ligin en iyi futbol oynayan takımı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gençlerbirliği - Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement