Gençlerbirliği'nin İnanılmaz Yükselişi - Son Dakika
Spor

Gençlerbirliği'nin İnanılmaz Yükselişi

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında aldığı kötü sonuçlarla küme düşme hattına inen Gençlerbirliği, ikinci yarıda bambaşka bir kimliği büründü ve üst üste 4. kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

13.02.2016 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında aldığı kötü sonuçlarla küme düşme hattına inen Gençlerbirliği, ikinci yarıda bambaşka bir kimliği büründü ve üst üste 4. kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 13 puan ile 16 sırada tamamlayan ve düşme potasında bulunan Gençlerbirliği, Teknik Direktör İbrahim Üzülmez'in takımın başına gelmesiyle inanılmaz bir yükseliş gösterdi. İkinci yarının ilk maçında Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup eden Başkent temsilcisi daha sonra Antalyaspor'u 1-0 yendi. Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Kasımpaşa'yı da 1-0'la geçen İbrahim Üzülmez'in takımı, bu hafta kendi evinde Hamza Hamzaoğlulu Bursaspor'u 2-0 mağlup etti.

İlk yarıda 13 puan toplayan Gençlerbirliği ikinci yarıda henüz 4 hafta geride kalmasına rağmen 12 puan toplayarak iyi bir çıkış örneği sergiledi.

Başkent ekibi, oynadığı son üç maçta da kalesini gole kapattı. Kırmızı-siyahlıların ligin ikinci yarısında oynadığı maçların sonuçları şöyle:

Çaykur Rizespor: 2 - Gençlerbirliği: 3

Gençlerbirliği: 1 - Antalyaspor: 0

Kasımpaşa: 0 - Gençlerbirliği: 1

Gençlerbirliği: 2 - Bursaspor: 0 - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gençlerbirliği'nin İnanılmaz Yükselişi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement