Gençlerbirliği, Sergen Yalçın'a Teklif Götürecek - Son Dakika
Spor

Gençlerbirliği, Sergen Yalçın'a Teklif Götürecek

Gençlerbirliği, Sergen Yalçın\'a Teklif Götürecek

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Yılmaz Vural'ın görevine son verilmesinin ardından Sergen Yalçın'a teklif götürecek.

29.12.2015 19:37  Güncelleme: 19:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan İlhan Cavcav önderliğinde adeta 'teknik direktör öğütme' makinesine dönen Gençlerbirliği, yeni adayını belirledi. Kırmızı-Siyahlı kulübün, bir süredir dinlenen Sergen Yalçın'la pazarlık masasına oturmayı planladığı ortaya çıktı.

SERGEN YALÇIN'DAN OLUMLU CEVAP GELMESİ BEKLENİYOR

Cavcav'ın, Yalçın'a teklif götürmeleri için yönetim kurulundaki bazı isimleri görevlendirdiği öğrenildi. Sergen Yalçın'ın bu teklife nasıl bir yanıt vereceği ve Gençlerbirliği ile masaya oturup oturmayacağı henüz bilinmiyor. Ancak genç teknik adamın yakın çevresi, pazarlığın olumlu sonuçlanacağı konusunda çok da umutlu değil.

İddiaya göre Sergen Yalçın'ın Gençlerbirliği'nden talep edeceği miktarın Cavcav tarafından kabul görmeyeceği biliniyor. Teknik adamlarla yaptığı kontratlara tazminat maddesi koymayan ve Süper Lig standartlarının altında ücretler öneren Cavcav'ın, Sergen Yalçın'ı ikna etmesi hayli zor.

SAĞLIKLI ZEMİN YOK

Bir başka iddiaya göre Sergen Yalçın'ın, Cavcav'ın otoriter tavrını kabul etmesi imkansız. Kamuoyu önünde yaptığı özeleştirilerle bilinen Sergen Yalçın'ın, İlhan Cavcav'la sağlıklı bir zeminde çalışmasının mümkün olmadığı konuşuluyor.

Yine de Gençlerbirliği'nden gelecek teklif sonrası Sergen Yalçın'ın, Başkent ekibi ile nezaketen de olsa görüşme masasına oturacağı ifade ediliyor. Yalçın sezona Sivasspor'la başlamış ancak kötü gidişat sonrası yollarını ayırmıştı.

Son Dakika Spor Gençlerbirliği, Sergen Yalçın'a Teklif Götürecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • yüksel keskin: sergen gitmez cav cav olduğu sürece 5 0 Yanıtla
  • yavuz: transfer isteyeceksen boşa gitme kovulursun 4 0 Yanıtla

Advertisement