Gençlerbirliği Teknik Direktörü Üzülmez Palandöken'de Enerji Depoluyoruz - Son Dakika
Güncel

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Üzülmez Palandöken'de Enerji Depoluyoruz

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Üzülmez Palandöken\'de Enerji Depoluyoruz

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Üzülmez Palandöken'de enerji depoluyoruzGençlerbirliği Teknik Direktörü Üzülmez Palandöken'de enerji depoluyoruzSpor Toto Süper Lig'i geçen sezon 10'uncu sırada tamamlayan Gençlerbirliği, yeni sezon hazırlıklarını Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde sürdürüyor.

13.07.2016 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Üzülmez Palandöken'de enerji depoluyoruz

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Üzülmez Palandöken'de enerji depoluyoruz

Spor Toto Süper Lig'i geçen sezon 10'uncu sırada tamamlayan Gençlerbirliği, yeni sezon hazırlıklarını Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde sürdürüyor. Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Palandöken'de enerji depoluyoruz dedi.

Gençlerbirliği Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, Palandöken yaylasındaki kampın 18 Temmuz'a kadar devam edeceğini ve iki hazırlık maçı oynayacaklarını bildirdi. Kadroda bulunan 24 futbolcu ile, daha çok kondisyona yönelik olarak günde 2 antrenman yaptıklarını vurgulayan Üzülmez, Faslı Mostapha El Kabir'ın kadro dışı bırakılmasıyla ilgili olarak, El Kabir yanıma geldi, çalışmak istemediğini söyledi. Geçen sene El Kabir'de bazı sıkıntılar vardı ama ben takımın menfaatini düşünerek onun yanında olmaya, destek vermeye çalıştım, ama bu sene böyle bir düşünce içerisinde olan bir oyuncuyla devam etme şansımız yok. Çünkü ben ne olursa olsun inanan oyuncu topluluğu ile devam etmek istiyorum. El Kabir Ankara'da kaldı, bizimle beraber değil. Turgut Doğan Şahin, bu oyuncular önemli ve kaliteyi artıran oyunculardı. Yerlerine gelen oyuncularımız var. Onların da o kaliteyi artıracaklarına inanıyorum diye konuştu.

Gençlerbirliği kulübünde göreve başladıktan sonraki 17 maçlık periyotta 32 puan topladığını hatırlatan İbrahim Üzülmez, bunun çok önemli bir başarı olduğunu ve başarıyı oyuncularla beraber yakaladığını anlattı. Daha önce kamp için Erzurum'a hiç gelmediğini ifade eden teknik direktör Üzülmez, şunları söyledi

Açıkça söyleyeyim Palandöken'de yurt dışından daha güzel bir kamp ortamı var. Çok fazla terlemiyorsunuz. Ben futbolcularımla konuştuğum zaman, buranın çoğu kamp yerlerinden daha iyi olduğunu bildiriyorlar. Palandöken'le ilgili görüşlerimiz çok olumlu, pozitif. Enerji depoluyoruz. Hem fiziksel, hem de taktiksel anlamda iyi çalışıyoruz. Güzel bir sinerjiyle o başarıyı yakalamak istiyoruz. Kolay mı Değil. Ama zorlukların üstesinden gelmeye çalışan bir yapı ve karaktere sahibim. Oyuncularım şu anda iyi çalışıyor. Güzel de bir ortam ve atmosfer var. Acı çekeceğiz, zorlanacağız, sıkıntılar yaşayacağız. İşte burası sıkıntı yaşayacağımız bir yer, zorlanacağımız, acı çekeceğimiz bir yer. Burada acı çekeceğiz ki daha sonraki süreçlerde bunların geri dönüşümleri bize olumlu anlamda olsun. Bunları oyuncularıma da anlatıyorum. Onlarda şimdiye kadar ortaya koydukları performansla, çalışkanlıklarıyla ve enerjileriyle bizi yanıltmadılar. Yanıltmayacaklarına da yürekten inanıyorum. İnşallah bu performansı, atmosferi, ortamı bundan sonraki günlerde de devam ettirip, bizim için çok daha olumlu şeyler olur.

Kaliteyi artırıp, takım olarak uyum anlamında sıkıntı yaşamadıkları takdirde başarıyı yakalayacaklarına inandığına dikkati çeken İbrahim Üzülmez, İnanıyorum, inanmak her şeyin başıdır. Önce inanacaksınız. Ben inanıyorum, oyuncularımı da inandırmaya çalışıyorum. Zaten bu böyle olduktan sonra da bu başarıyı yakalayacağız. Bu her işte böyledir. Aramıza katılan arkadaşlarımız oldu, onları tanımaya çalışıyoruz. Belki kamptan sonra aramıza katılacaklar, İki hazırlık maçından sonra ikinci aşamada Hollanda'da bir kampımız var. Orada da hazırlık maçları var. Bizde takımı tanıdıktan sonra bununla ilgili raporumuzu başkanımıza vereceğiz diye konuştu.

Beşiktaş Kulübü'nün milli futbolcu İsmail Köybaşı'yla yollarını ayırmasıyla ilgili soruya ise Üzülmez, Ben şuanda Gençlerbirliği teknik direktörüyüm. Camiamı seviyorum. İsmail uzun yıllar beraber oynadığım arkadaşım. Çok da kaliteli, karakterli bir arkadaşım. Profesyonellikte bunlar olabiliyor. Ben arz-talep meselesi olarak değerlendiriyorum. Hiç kimse camialardan üstün değildir. Evet yetenek sizi bir yere getirir ama ondan sonraki süreçte ortaya koyacağınız tavırdır. O davranışlar eğer takım üzerinde olumsuz anlamda yansımaya başlarsa bu disiplinsizlik bize sıkıntılar yaratır. Ortaya sorunlar çıkar. Bu da bizi başarısızlığa iter. Dolayısıyla ben hiçbir oyuncuma karşı ön yargılı değilim. Benim için asıl olan camialardır yanıtını verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gençlerbirliği Teknik Direktörü Üzülmez Palandöken'de Enerji Depoluyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.


Advertisement