Gençlerden 15 Temmuz Şehitlerine Mektup - Son Dakika
Yerel

Gençlerden 15 Temmuz Şehitlerine Mektup

Gençlerden 15 Temmuz Şehitlerine Mektup

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan “15 Temmuz Şehitlerine Gençlerden Ecdada Mektup” yarışması başlıyor.

29.11.2016 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan "15 Temmuz Şehitlerine Gençlerden Ecdada Mektup" yarışması başlıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, üçüncü kez "15 Temmuz Şehitlerine Gençlerden Ecdada Mektup" yarışması düzenliyor. Gençlerin milli ve manevi duygularını canlı tutarak; tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek millet inancı ve idealini kazandırmak, tarih şuurunun toplumda yerelleşmesini sağlamak, dili doğru, etkin bir şekilde kullanmasını teşvik ederek okuyan düşünen ve yazan gençliğin oluşmasına katkı sağlamak için düzenlenen yarışmaya 14-29 yaş arası gençler, 15 Ekim 2016 - 15 Şubat 2017 tarihleri arasında "http://genclerdenecdadamektup.gsb.gov.tr" adresinden başvurabilecek. Dereceye girenlerden birinciye, ultra book, ikinciye dizüstü bilgisayar ve üçüncüye akıllı telefon verilecek. Dereceye giren gençler ayrıca Gençlik Haftası'nda Ankara'ya getirilerek temsilci gençlerin programına katılacak. Yazdıkları mektupları devlet büyüklerine verme fırsatı yakalayacak. Yarışmanın sonuçları 15 Nisan 2017 tarihinde "www.gsb.gov.tr" adresinden ilan edilecek.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, "Çanakkale ve Sarıkamış'ın 100. yılında 100 Bin Mektup" sloganıyla "Gençlerden Ecdada Mektup" isimli bir yarışma düzenlediklerini anımsatarak, gençlerin "15 Temmuz Şehitlerine Gençlerden Ecdada Mektup" yarışmasına katılmalarını beklediklerini söyledi.

(SÇ-SÇ-Y) - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençlerden 15 Temmuz Şehitlerine Mektup - Son Dakika


Advertisement