Gençlerden Lokum Ve Şeker İkramı - Son Dakika
Güncel

Gençlerden Lokum Ve Şeker İkramı

Gençlerden Lokum Ve Şeker İkramı

Şanlıurfa'da gençlik merkezlerine üye gençler, Camii ve Din Görevlileri Haftası'nda lokum ve şeker dağıttı.

21.10.2014 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Camii ve Din Görevlileri Haftası'nda bir dizi etkinlik gerçekleştiren Yenişehir Gençlik Merkezi gönüllüleri, camii cemaatine lokum ve çikolata ikramında bulundu.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi gönüllü ve üyelerinin katıldığı etkinlik Özlek Cmaii'nde gerçekleştirildi.

Etkinlik ile ilgili bir açıklama yapan Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli; " Diyanet İşleri Başkanlığı' nın Camiler ve Din görevlileri haftasının da "Cami ve Gençlik" temasına yer vermesi üzerine harekete geçen gençlerimiz bir hafta boyunca Din ve ahlak üzerine sohbetler yaparak gençlerle cami ziyaretine gitti. Son olarak ta rulo şeklinde hazırladığı ayet ve hadislerin yanı sıra cami cemaatine lokum ve çikolata ikramında bulundu.

Bizim için mutlak uğrak yeri olan camilerimize gençlerimizi getirebilmek adına hafta boyu yaptığımız etkinliklere bu gün de bir yenisini ekledik. Cami ve Gençlik temalı Camiler ve Din görevliler Haftası'nı bu vesile ile kutlamış olduk" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Ertuğrul Yıldız ise ; "Gençlerimize hafta boyunca dinimiz ve camilerimiz anlatıldı. Gençliğin camiye kazandırılması yönünde yapılan etkinlikler bu gün Cuma ikramıyla son buldu. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Gençlerden Lokum Ve Şeker İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana'da hamile kadın elektrikli bisikletten düşerek otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti
    00:46 Adana'da hamile kadın elektrikli bisikletten düşerek otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti

    Adana'nın Yüreğir ilçesinde 9 aylık hamile bir kadın, elektrikli bisikletten düşerek otobüsün altında kaldı. Kadın kurtarılamazken, bebeği ameliyatla alındı ve gözlem altına alındı. Otobüs sürücüsü ise polis merkezine götürüldü.

  • Tartışmada seyir halindeki araçtan atlayan sürücü yaralandı
    00:45 Tartışmada seyir halindeki araçtan atlayan sürücü yaralandı

    Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde araçla seyir halındeyken başka bir araçtaki arkadaşı ile tartışan sürücü, araçtan atlaması sonucu yaralandı. Olay, Çerkezköy-Kapaklı yolu üzerinde meydana geldi. Sürücü, tartışmanın alevlenmesi üzerine sinirlerine hakim olamayarak seyir halindeki aracından atladı. Yaralı kadın sürücü hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

  • Adana'da elektrikli bisikletten düşen hamile kadın hayatını kaybetti, bebeği gözlem altında
    00:43 Adana'da elektrikli bisikletten düşen hamile kadın hayatını kaybetti, bebeği gözlem altında

    Adana'da ismi öğrenilemeyen bir kadın, eşinin kullandığı elektrikli bisikletten düşerek otobüsün altında kaldı. 9 aylık hamile olan kadın, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti. Bebeği ise ameliyatla alındı ve şu anda gözlem altında tutuluyor. Polis, otobüs sürücüsünü ifadesini almak üzere gözaltına aldı.

  • Bahçesaray'da iki hasta ambulans helikopterle hastaneye sevk edildi
    00:40 Bahçesaray'da iki hasta ambulans helikopterle hastaneye sevk edildi

    Van'ın Bahçesaray ilçesinde göğüs ağrısı olan 75 yaşındaki hasta ile 22 yaşındaki hamile kadın, ambulans helikopterle Van'a sevk edildi. Bahçesaray Devlet Hastanesine göğüs ağrısı şikayetiyle kaldırılan 75 yaşındaki hasta ile doğum sancısı çeken 22 yaşındaki hamile kadının ileri tetkik ve tedavi için Van'a sevkine karar verildi. Karayoluyla sevkin sıkıntılı olmasından dolayı Van İl Sağlık Müdürlüğünden helikopter ambulans talep edildi. Kısa sürede hazırlanan ambulans helikopter, Bahçesaray ilçesine giderek 75 yaşındaki hasta ile gebe kadını Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine ulaştırdı.

  • Taksici Yaşar Yanıkyürek'in öldürülmesi protesto edildi
    00:32 Taksici Yaşar Yanıkyürek'in öldürülmesi protesto edildi

    Taksici Yaşar Yanıkyürek'in öldürülmesini bir grup meslektaşı Kadıköy'de protesto etti.

  • Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor
    00:28 Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor

    Burdur'da gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 2024 yılı yatırım planları ele alındı. Toplantıda, Burdur genelinde 267 projenin yürütüldüğü açıklandı.

  • Bolu'da motosiklet ile otomobil çarpıştı, sürücü yaralandı
    00:26 Bolu'da motosiklet ile otomobil çarpıştı, sürücü yaralandı

    Bolu'da Sümer Mahallesi'nde meydana gelen kazada, motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı hastaneye kaldırıldı. Motosiklet ve otomobilde maddi hasar meydana geldi.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Fransa'da yoğun temaslarda bulundu
    00:24 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Fransa'da yoğun temaslarda bulundu

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Sosyalistler, Yeşiller ve Demokratlar (SOC) Grubu Başkanı Frank Schwabe'nin davetiyle Fransa'nın Strazburg kentine gitti. Özel, grup toplantısına katıldı, üyelerle görüştü ve eski Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile bir araya geldi.

  • Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde araçtan atlayan sürücü yaralandı
    00:17 Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde araçtan atlayan sürücü yaralandı

    Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde seyir halinde olan bir araçtaki sürücü, arkadaşıyla tartışması sonucu araçtan atlayarak yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı hastaneye sevk etti. Polis ekipleri kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

  • Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Mert Demir konser verdi
    00:13 Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Mert Demir konser verdi

    Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında şarkıcı Mert Demir, Seyhan Nehir kıyısındaki Merkez Park'ta konser verdi. Konserine çok sayıda kişi katıldı ve Demir'in sevilen şarkılarına müzikseverler eşlik etti. Performansı alkışlanan Demir, dinleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi.


Advertisement