Gençlerden Öğretmenlere Karanfil - Son Dakika
Güncel

Gençlerden Öğretmenlere Karanfil

Gençlerden Öğretmenlere Karanfil

Şanlıurfa'da Yenişehir Gençlik Merkezi yetkilileri ve üyeleri Abdulkadir Göncü Anadolu Lisesi'ndeki programda öğretmenler gününü kutladı.

26.11.2014 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Abdulkadir Göncü Anadolu Lisesi'nde program düzenledi.

Üyeleriyle okulu ziyaret eden YGM üyeleri önce öğretmenlere karanfil dağıttı. Ardından Öğretmenler günü anısına yazılan şiir okundu. Öğretmenlere kitap ta hediye eden üyeler, programı mini bir konserle sonlandırdı.

Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli, "Aslında bu anlamlı gün için söylenecek onlarca kelime var.Biz YGM olarak bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar , bir gün değil her gün hatırladığımızı söylemek isteriz" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, "Arkadaşlarımız, güzel bir düşünce örneği sergiledi ve okula giderek burada ki görevli öğretmenlere karanfiller takdim etti. Böylesi bir günde onların yanında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz ve onları çok seviyoruz" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Gençlerden Öğretmenlere Karanfil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement