Gençleri Huzur Evinde Yaşlılar ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Gençleri Huzur Evinde Yaşlılar ile Buluştu

Gençleri Huzur Evinde Yaşlılar ile Buluştu

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde bir vatandaş gençler ile yaşlıları bir araya getirmek maksadıyla Buhurcular Huzur Evinde Mevlid-i Şerif okutularak öğle yemeği verdi.

13.11.2015 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde bir vatandaş gençler ile yaşlıları bir araya getirmek maksadıyla Buhurcular Huzur Evinde Mevlid-i Şerif okutularak öğle yemeği verdi.

Tahsin Baytar adlı vatandaşın organize edip düzenlediği etkinlikte Dinarlı gençler ve Huzur Evinde kalan yaşlı vatandaşlar birlikte öğlen yemeği yedi. Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif ve Kuran-ı Kerim de okunan programda, gençler huzur evinde kalan yaşlılarla yakından ilgilenerek onların dert ve sorunlarını dinledi. Her zaman yaşlı vatandaşların yanında olunması gerektiğini belirten gençler, sık sık yaşlı vatandaşları ziyaret edeceklerini, her organizasyonda huzur evine destek vereceklerini bildirdiler. Sıcak geçen etkinliğin ardından gençler Huzur Evi sakinlerine ve personellerine karanfil takdimi yaptı.

Huzur Evinde düzenlenen yemek organizasyonuna Ak Parti Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Dinar Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Güngör, İlçe Müftüsü Celil Şimşek, Dinar Devlet Hastanesi Yöneticisi Fatih Türkmensoy, Devlet Hastanesi Müdürü Hatice İri, Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü İlknur Yılmaz Baştürk, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ceylan, Ercan Çelik, DİMÇEK Sorumlusu Mehmet Bağcı da katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençleri Huzur Evinde Yaşlılar ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement