Gençlerimiz Üretiyor Türkiye Kazanıyor" Projesi - Son Dakika
Ekonomi

Gençlerimiz Üretiyor Türkiye Kazanıyor" Projesi

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER), Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında hayata geçirdiği "Gençlerimiz Üretiyor Türkiye Kazanıyor" projesinin saha çalışmaları başladı.

15.11.2014 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER), Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında hayata geçirdiği "Gençlerimiz Üretiyor Türkiye Kazanıyor" projesinin saha çalışmaları başladı.

ESDER'den yapılan yazılı açıklamaya göre, proje uygulayıcıları olan Aydınlıkevler Ticaret Meslek Lisesi İletişim Bölümü öğrencileri, bu kapsamda ilk olarak Halk Ekmek Fabrikasını gezdi. Radyo-sinema bölümü öğrencilerinden oluşan 50 kişilik grup, fabrika gezisinde ekmeğin üretim aşamalarını kayda aldı.

Açıklamada, ziyaret sırasında alınan görüntülerin, öğrencilerin kısa film yapma becerilerini artırmak ve üretme potansiyellerini geliştirmeye katkıda bulunacağı ifade edildi.

Fabrikayı gezen radyo-sinema bölümü öğrencilerinin, proje ve geziden duydukları memnuniyetin aktarıldığı açıklamada, öğrencilerin, proje ortağı OSTİM Sanayi Bölgesinde küçük ölçekli ve büyük ölçekli fabrikaları da gezeceği, saha ve atölye çalışmalarında gençlerin ortak bir amaç doğrultusunda birlikte hareket etmelerinin ve hoşgörünün teşvik edilmesinin sağlanacağı da kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ESDER Genel Başkanı Mahmut Çelikus, bu projeyle gençlerin birlik, beraberlik ve takım çalışması kavramlarını idrak etmelerini sağlamayı, üretme potansiyelini artırmayı ve gençlerin çalışan ve üreten kişiler olmalarını hedeflediklerini belirtti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Gençlerimiz Üretiyor Türkiye Kazanıyor' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement