Gençlerin Sosyal Duyarlılığı Artırıldı - Son Dakika
Güncel

Gençlerin Sosyal Duyarlılığı Artırıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle gençlerin sosyal konulardaki duyarlılığını artırmak için organize edilen "Biz de Varız Projesi" sona erdi.

27.03.2015 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle gençlerin sosyal konulardaki duyarlılığını artırmak için organize edilen "Biz de Varız Projesi" sona erdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, proje kapsamında hedef kitle olarak Ankara'nın Sincan ilçesindeki gençler seçildi.

Program sürecinde çeşitli eğitimler, sosyal etkinlikler, ziyaretler ve geziler gerçekleştirilerek genç bireylerin toplumla sosyal entegrasyonu sağlandı.

Gençlerin toplumsal aidiyet duygularının güçlendirildiği projede, üniversite öğrencilerinin de duyarlılık ve farkındalıkları arttırılmış oldu.

Huzurevine ziyaret

Proje kapsamında huzurevi ziyaretleri yapıldı, şehir içi ve dışındaki birçok tarihi ve turistik noktalara geziler düzenlendi.

Fidan dikme etkinliğiyle gençlere doğa sevgisi aşılanmaya çalışıldı. Model uçak, uçuş simülatörü kurslarla, sinema gösterimi, kitap okuma şenliği, spor etkinlikleri gibi öğrencilerin kaynaşmalarını sağlayacak organizasyonlar gerçekleştirildi.

Sincan'da kurulan Türk Hava Kurumu Üniversitesi Gençlik Merkezi'nde yararlanıcılara kariyer yönlendirme ve sosyal koçluk hizmeti verildi. Sincan Atatürk İlkokulu'nda katılımcılara kütüphane tesis edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gençlerin Sosyal Duyarlılığı Artırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement