Gençlerin ve Kadınların Fakı'baba'sı - Son Dakika
Güncel

Gençlerin ve Kadınların Fakı'baba'sı

Gençlerin ve Kadınların Fakı\'baba\'sı

Şanlıurfa'da 2012 yılında 5 genç girişimci tarafından kurulan Şanlıurfa Kalkınma Akademisi bu kez Belediye Başkanı Dr.

14.11.2013 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da 2012 yılında 5 genç girişimci tarafından kurulan Şanlıurfa Kalkınma Akademisi bu kez Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'yı konuk etti.

İlk değerlendirme toplantılarını Ramazan ayı içinde Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar'ı konuk ederek yapan Şanlıurfa Kalkınma Akademisi platformu bugünde Şanlıurfa Belediye Başkanı Fakıbaba'yı devet ederek El Ruha Otel'de bir araya geldi. Toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe, TOBB Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mahmut Barut, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dilşah Öztürkmen, Şanlıurfa Genç Girişimciler Derneği Başkanı Feridun Bülbül ve bazı kadın girişimciler katıldı.

Şanlıurfa Kalkınma Akademisinin kurucularından olan Mahmut Barut toplantıda yaptığı açılış konuşmasında kentin sosyal ve ekonomik alanda gelişmesi için kadın ve gençlerin çok çok önemli olduğunu söyledi. Kalkınma Akademisinin kentin sosyo ekonomik büyümesi için çalışmalarını aralıksız yürüttüğünü belirten Barut," Bizler Kalkınma Akademisi olarak Sayın başkan Ahmet Eşref Fakibaba'yı davet ettik. Sağ olsun bizi kırmayarak toplantımıza katıldı. O zaten kendi çalışma süresi içerisinde de daha evvelinde de gençlere ve kadınlara değer veriyor. Onlarla birlikte istişareler yapması bizim için çok önemli. Bu günde o istişare günlerimizden birisiydi. Biz kendisine şuana kadarki başarılı çalışmalarının her zaman yanında olduk. Katkı sunmaya çalıştık ve kendisinden gençler anlamında neler yapabiliriz anlamında katkılar aldık. İnşallah kendisine muafakiyetler diliyorum. Başkanımıza ve ekibine başarılar diliyorum. Gençlere ve kadınlara vermiş olduğu önem ve destekten dolayı teşekkür ediyorum"ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba da yaptığı konuşmada, "Çok güzel bir toplantı oldu.Genç arkadaşlarımızın Urfa ile ilgili yapılan yapılacak olanlarla ilgili fikirlerini öğrendim.Kendilerine yürekten teşekkür ediyorum.Benim için çok faydalı toplantı oldu.Çünkü genç ve kadın müteşebbislerimiz bizim için çok önemli. Elimizden geldigince en yüksek performans ile çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.Yeni Büyükşehir yasası ile şehrimizin büyümesi ve gelişmesi açısından çok önemli bir husus, bizler ekip olarak buna hazırız. Şehrimizin son 12 yıldaki müthiş bir değişim yaşadı. Büyükşehirle birlikte büyük kalkınma hamlesine imza atacağız.Yapmış olduğumuz projelerde ülkemizin gelişmesinde büyük katkısı olan başta Sayın başbakanımıza bakanımıza milletvekillerimize destek veren katkı veren tüm halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Bu arada, toplantının sonunda Şanlıurfa Kalkınma Akademisi adına hediye takdimi yapan Urfalı kadın bir girişimcinin el işlemesi örtü hediyesi ile Fakıbaba duygu dolu anlar yaşadı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gençlerin ve Kadınların Fakı'baba'sı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement