Gençlerin Yeni Favorisi: Korku Evleri - Son Dakika
Güncel

Gençlerin Yeni Favorisi: Korku Evleri

Gençlerin Yeni Favorisi: Korku Evleri

İstanbul'daki evden kaçış oyunu çılgınlığı gençlerin favorisi haline geldi. Bu aralar en popüler olanı ise Kilitist'in oyunu! Seri katil bodrumundan çıkmak cesaret işi.

16.05.2016 17:28  Güncelleme: 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaya Uzak Doğu'dan yayılan ve son günlerde Türkiye'yi de etkisi altına alan korku temalı evden kaçış ve korku oyunları, karanlık bir ortamda oynanması ve gerilim dolu olması nedeniyle özellikle günlük hayatlarına heyecan katmak ve adrenalin yaşamak isteyen gençlerden büyük ilgi ve alaka görüyor.

PEKİ KORKU EVİ OYUNU NASIL OYNANIR?

Japonya'dan çıkan ve son iki yılda tüm dünyayı etkili bir şekilde saran oyun trendi "horror home", "real room escape" yani "korku evi" "gerçek odadan kaçış oyunu", bir grup arkadaşın, belirli bir konseptle dizayn edilmiş bir eve kilitlenip içerideki bulmacalar sayesinde şifreleri çözerek bir saat içinde dışarı çıkması esasına dayanıyor. Oyunseverlerin zekalarını en iyi şekilde kullanmaları ve matematiksel düşünme ile ipuçlarına yaklaşmaları, bu odadan çıkmak için önemli bir fayda sağlıyor.

FAVORİ: KİLİTİST

Sektörün en başarılı firmalarının başında yer alan Kadıköy'deki Kilitist korku evi ve evden kaçış oyunu merkezi gençlerin favorileri arasında.

1 SAAT DOLMADAN SERİ KATİLİN ELİNDEN KAÇMALISINIZ!

Oyun gerçek bir hikayeden esinlenerek Amerika'da gündeme gelmiş bir seri katilin hayatını ve öldürdüğü kurbanlarını anlatmakta ve yaşatmakta. Ted Bundy adlı seri katilin bodrum katındasınız ve ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Bir şekilde ipuçlarını bularak katile yakalanmadan 1 saat içerisinde bu alanı terk etmelisiniz! Korku seviyesi ayarlanabilir olduğundan gelen tüm grupların keyif alarak oyundan çıkmaları ile son bulmaktadır.

http://kilitist.com/

Son Dakika Güncel Gençlerin Yeni Favorisi: Korku Evleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement