Gençlik Birlik'den Fındıklı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Gençlik Birlik'den Fındıklı'ya Ziyaret

Gençlik Birlik\'den Fındıklı\'ya Ziyaret

Genç Birlik Malatya İl Başkanı Mehmet Yıldırım, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

27.03.2016 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç Birlik Malatya İl Başkanı Mehmet Yıldırım, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'yı makamında ziyaret eden Genç Birlik Malatya İl Başkanı Mehmet Yıldırım yaptığı açıklamada," Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Özellikle Gençlere yönelik projeler ve etkinlikler konusunda bir çok başarıya imza attılar. Bu anlamda müdürümüzü ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Genç Birlik Malatya İl Başkanlığı olarak Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ortak çalışmalarda bulunmak istiyoruz. Özellikle Gençlik faaliyetlerini yakından takip ediyor ve yapılan tüm etkinliklere katkıda bulunmak istiyoruz" dedi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ise, Genç Birlik Malatya İl Başkanı Mehmet Yıldırım ve üyelerin ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Fındıklı, " Tüm sivil toplum kuruluşlarına özellikle gençlik faaliyetlerinde yapılacak tüm etkinliklerde herkese kapımız açıktır. Yapacağımız projelerde Tüm STK ları projelerimize katkıda bulunmaları için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Milli şuuru canlandırmak, kendi tarihi ve kültürüyle barışık, üzerinde yaşadığı vatanın kıymet ve değerini bilen, geleceğe bu perspektiften bakabilen, milli ve manevi değerlere önem veren bir gençlik için çalışmalarımızı yürütmek zorundayız. Bu görev bizim vazgeçilmez istikametimizdir" dedi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Genç Birlik Malatya İl Başkanı Mehmet Yıldırım ve Genç Birlik Üye Gençlerine çeşitli hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençlik Birlik'den Fındıklı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement