Gençlik Haftası - Son Dakika
Yerel

Gençlik Haftası

Tekirdağ Malkara Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul başkanlığında toplantı düzenledi.

15.05.2015 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Malkara Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul başkanlığında toplantı düzenledi.

Yurdakul, Şehitlik Parkı'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, gençlerin fikirlerine önem verdiklerini belirterek, "Gençlik Meclisinin gerçekleştireceği projeler bizim için çok önemli. Burada Gençlik Meclisi ile toplandık ve gençlerin neler istediğini tartışacağız, projelerini alacağız ve destek çıkacağız" dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı da, farkındalık yaratabilmek amacıyla hazırlanacak olan projelerin nasıl geliştirildiğini, nasıl yapılması gerektiğini, artılarının eksilerinin neler olabileceğini, etkilenecek kişi sayısının kaç kişi olacağını, maliyetinin nasıl hesaplanacağını ve nasıl karşılanacağını öğretecek bir eğitimin Gençlik Meclisi üyelerine verileceğini, proje eğitimlerinin 25 Mayıs'ta yapılacağını bildirdi.

Toplantıya, Belediye Başkan Vekili Kent Konseyi Başkanı Ali İhsan Uslu, Gençlik Meclisi Başkanı Kurtuluş Akyol ve Gençlik Meclisi üyeleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gençlik Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement