Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Demir'e Ziyaret - Son Dakika
Spor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Demir'e Ziyaret

Diyarbakırspor taban birlikleri yöneticileri, Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

13.02.2016 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır spor taban birlikleri yöneticileri, Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Şube Başkanı Remzi Dayan, Türkiye Futbol Antrenörleri (TÜFAD) Şube Başkanı Samet Karakaş ve Amatör Sporcular Derneği (ASD) Şube Başkanı Mesut Deri'den oluşan heyet Demir'i makamında ziyaret ederek, yapılan spor yatırımlarından dolayı teşekkür etti.

Heyet adına konuşan Dayan, son yılların en büyük spor yatırımlarının Diyarbakır'da gerçekleştirildiğini söyledi.

Amatör spora da tesisleşme anlamında büyük yatırımların yapıldığını Dayan, şöyle dedi:

"Gerçekten tesisleşme anlamında önemli gelişmeler var. Seyrantepe Spor Tesislerinde gözle görülür bir tesis atağı başlatıldı. 1 nolu çim saha yeniden yapılıyor. Sentetik çim saha için tribün çalışmaları var. Vali Ahmet Cemil Serhatlı Spor Tesislerinde ise önemli gelişmeler var. Bu nedenle çok mutluyuz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mehmet Demir başta olmak üzere bütün kurum çalışanlarına teşekkür ediyoruz."

Amaçlarının bölge sporuna katkıda bulunmak olduğunu belirten Demir, "Biz hizmet için var. Kulüplerimiz, gençliğimiz ve halkımız için çalışıyoruz. Bu doğrultuda yapacaklarımız her zaman olacak. Devletimizin hizmetlerini bölgeye en iyi şekilde yaymak bizim görevimizdir. Buradaki spor taban birlikleriyle de koordineli olarak çalışacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Demir'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement