Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Taşkesenligil'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Taşkesenligil'e Ziyaret

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Alparslan Ceylan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i ziyaret etti.

25.11.2014 13:45  Güncelleme: 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Alparslan Ceylan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü (GHSİM) Fuat Taşkesenligil'i ziyaret etti.

Cirit İl Temsilcisi Cafer Çağatay ile Taşkesenligil'i ziyaret eden Ceylan, Büyükşehir Belediyesince düzenlenen atlı cirit turnuvasının iyi sonuçlanmasının sevincini yaşadıklarını belirtti.

GHSİM'in de turnuvada tesisini hazır tuttuğunu ve personelini görevlendirdiğini belirten Ceylan, Erzurumluların da bu organizasyondan zevk aldığını ve müsabakaları büyük bir keyifle izlediğine inandığını söyledi.

Atlı ciritin son yıllarda büyük bir aşama kat ettiğini belirten Ceylan, Antalya'da da çok güzel bir Türkiye Şampiyonası finali yaptıklarını kaydetti.

Erzurum Ejder Atlıspor'un Türkiye Şampiyonluğu ile sonuçlanan final gurubu müsabakalarına, Antalya'da büyük ilgi olduğuna değinen Ceylan, şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz yıl Türkiye Şampiyonasını Batman Hasankeyf'te yaptık. Bu sezon Antalya'da Türkiye finallerini düzenledik. Ayrıca bu yıl gurup ve yarı final müsabakalarını da ayrı ayrı şehirlerde yaptık. Kısaca ciriti her yere götürdük. Zaten festivallerin vazgeçilmezi son yıllarda cirit oluyor. Ata sporumuz cirit artık şaha kalkmıştır."

Taşkesenligil de Erzurum'un faal cirit kulüp sayısı ile Türkiye'de ikinci il olduğuna işaret ederek, kentte 20 cirit kulübünün bulunduğunu ve bu sayının artması için çalışmaların devam ettiğini söyledi. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Taşkesenligil'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement