Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Tüzken Akseki'de - Son Dakika
Yerel

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Tüzken Akseki'de

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Tüzken Akseki\'de

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken, Akseki'deki spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

08.08.2014 09:18  Güncelleme: 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal'ı makamında ziyaret eden Tüzken, Akseki Belediye Meclisi üyeleri Hakkı Uğur Gündoğdu, Halil İbrahim Tellioğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Özdilek ile bölgede başlanması planlanan projeler hakkında görüşme yaptı.

Göktepe Kayak Merkezi Projesi, spor kampları, golf sahaları projelerinin de değerlendirildiği ziyarette, Tüzken, projelere destek vereceklerini ifade etti.

Ömer Duruk Spor Salonu Kompleksi'nde yenilenen halı sahada da incelemelerde bulunan Tüzken, yarı olimpik yüzme havuzunun dört mevsim kullanılabilmesi için düzenleme yapılacağını açıkladı.

Tüzken, Akseki Stadı'nda incelemelerde bulunarak, stadyumun bakımı yapılarak, çimlerinin yenilenmesi ve stattaki yürüyüş yolunun yenilenmesi yönünde adımlar atılacağını belirtti.

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akseki ve mahallelerinin gelişmesi yönünde projelerin çok önemli olduğunu, Tüzken ile bu projeleri ele aldıklarını söyledi. Uysal, projelerin hayata geçirilmesi için belediye olarak kendilerine düşeni yapacaklarını bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Tüzken Akseki'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement