Gençlik Kampları Gençlere Tatil İmkanı Sunuyor - Son Dakika
Yerel

Gençlik Kampları Gençlere Tatil İmkanı Sunuyor

Gençlik Kampları Gençlere Tatil İmkanı Sunuyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlere yönelik düzenlenen Gençlik Kamplarında Yozgatlı gençler tatil yapma imkanı buldu.

29.07.2015 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlere yönelik düzenlenen Gençlik Kamplarında Yozgatlı gençler tatil yapma imkanı buldu.

Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Kampları kapsamında 240 genci kampa götürüyor. Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, gençlik kamplarının 15 Haziran itibariyle başladığını belirterek, "İlimizde ise 14 Temmuz'dan itibaren gençlerimizi Bolu Aladağ, Kastamonu, Yolkonak, Osmaniye Aslantaş, Hatay İskenderun, Mersin Silifke, Aydın Kuşadası, Isparta Davras gibi kamp merkezlerimize gruplar halinde gönderiyoruz" dedi.

Yozgat'ta 240 gencin kamplara gideceğini ifade eden Güneşer, "Bu güne kadar 140 gencimiz kamplara gidip dönerken, 100 gencimizi de önümüzdeki günlerde göndereceğiz" diye konuştu.

Kamplarının amacının gençlerin sosyalleşmesine, farklı bölgelerdeki gençlerle iletişim kurmaları imkan sağlamak olduğunu vurgulayan Güneşer, "Kamplara giden gençlerimiz oldukça memnun kalıyor, bu da bizi mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

Şehirler, kültürler ve yörelerimiz isimli yeni bir projenin de başladığına değinen Güneşer, "Bu projemizde 160 gencimizi Çanakkale ve Edirne'ye geziye götüreceğiz. Bu gezilerimiz ise 1 Ağustos'ta başlayıp 20 Ağustos'ta tamamlanacak. Bu gezilerimize ise 14-29 yaş grubu gençler internet üzerinden müracaat yapabilecekler" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençlik Kampları Gençlere Tatil İmkanı Sunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement