Gençlik Kampları Müracaatları 6 Haziran'da Sona Eriyor - Son Dakika
Yerel

Gençlik Kampları Müracaatları 6 Haziran'da Sona Eriyor

Gençlik Kampları Müracaatları 6 Haziran\'da Sona Eriyor

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, Gençlik Kampları başvurularının 6 Haziran’da sona ereceğini belirtti.

30.05.2014 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, Gençlik Kampları başvurularının 6 Haziran'da sona ereceğini belirtti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, yaptığı açıklamada; "Gençlik Kamplarına başvurular 6 Haziran 2014 tarihine kadar devam edecektir.İllere kontenjan,o ilin başvuru sayısına göre dikkate alınarak verilecektir.Kamplara başvuru www.genclikkamplari.gov.tr adresinden on-line olarak yapılacağı gibişahsen 'Aydın Gençlik Merkezine' gelerek de yapılabilir. Kamplar; Deniz ve Doğa Kampları olmak üzere iki kategoride değerlendirilmektedir. Kamplara ulaşım, konaklama, yemek ve etkinlik giderleri Gençlik ve Spor Bakanlığımıza aittir. Tamamen ücretsizdir. İl Müdürlüğümüze ait Kuşadası- Davutlar Gençlik Kampı 15 Haziran-13 Eylül 2014 tarihleri arasında gençlerimize 9 dönem boyunca, her dönem 150 kişi olmak üzere hizmet verecektir. Kampımızda, denizin yanı sıra yüzme havuzu, mini futbol sahası, basketbol sahası, anfi tiyatro, voleybol sahası, kütüphane ve internet evi mevcuttur. Gençlerimizi başvuru yapmaları için bekliyoruz" dedi.

12-13 yaş grubu ve 14-15 yaş grubu çocukların faydalanabileceği deniz kampları Aydın-Kuşadası Davutlar Kampı, Hatay Arsuz Uluçınar, Mersin Silifke Kapızlı ve Samsun 19 Mayıs kamplarında gerçekleştirilecek.

16-17 yaş ve de 18-22 yaş grubu gençlerin faydalanabileceği doğa kamplar ise Antalya Duacı Kampı, Trabzon Düzköy Doğa Kampı, Kastamonu Yolkonak Doğa Kampı, Osmaniye Aslantaş Doğa Kampı, Van Gevaş Doğa Kampı, Bolu Aladağ Doğa Kampı, Kırşehir Kaman Doğa Kampı, Karabük Ovacık Doğa Kampı, Manisa Kırkağaç Doğa Kampı ve Samsun Nebiyan Doğa Kampı olarak belirlendi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençlik Kampları Müracaatları 6 Haziran'da Sona Eriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement