Gençlik Meclisi Üyeleri Yaşlıların Evini Temizledi - Son Dakika
Yerel

Gençlik Meclisi Üyeleri Yaşlıların Evini Temizledi

Gençlik Meclisi Üyeleri Yaşlıların Evini Temizledi

Konya’nın merkez Meram ilçe Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Meram Gençlik Meclisi’nin üyeleri, ilçe genelinde daha önce tespit ettikleri bazı yaşlıları ziyaret ederek, Kurban Bayramı öncesi evlerde temizlik işlemi gerçekleştirdi.

21.09.2015 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın merkez Meram ilçe Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Meram Gençlik Meclisi'nin üyeleri, ilçe genelinde daha önce tespit ettikleri bazı yaşlıları ziyaret ederek, Kurban Bayramı öncesi evlerde temizlik işlemi gerçekleştirdi.

Kurulduğu günden bu yana çalışmalarına hız kesmeden devam eden Meram Gençlik Meclisi, oluşturdukları ekiple bayram öncesi 65 yaş üstü bazı vatandaşların yardımına koştu. Yardımsever gençler, sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilçe genelindeki yaşlıları ziyaret ederek evlerindeki temizlik işlemini gerçekleştirdiler.

"YAŞLILARIMIZIN DUASI BİZLERE YETİYOR"

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Meram Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Yolcu, "Kurban Bayramı öncesi arkadaşlarımızla bir araya geldik ve böyle bir çalışmaya imza atmaya karar verdik. Bazı yaşlılarımız sağlık sorunları nedeniyle bayram temizliğini gerçekleştiremiyordu. Biz de hem evlerine giderek kendileriyle sohbet etme imkanı bulduk hem de ekibimizle evlerini temizledik. Onlar da çok memnun oldular. Kendilerinin bizlere 'Allah razı olsun' demesi yetti. Bizler Meram Gençlik Meclisi olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerimize devam edeceğiz" diye konuştu.

Evleri temizlenen yaşlılar ise Meram Gençlik Meclis üyelerine teşekkür ederken, duydukları memnuniyeti dile getirdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençlik Meclisi Üyeleri Yaşlıların Evini Temizledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement