Gençlik Merkezi Gençleri Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Gençlik Merkezi Gençleri Bekliyor

Gençlik Merkezi Gençleri Bekliyor

Bağcılar Belediyesi Gençlik Merkezi yeni sezon hazırlıklarını tamamladı.

29.08.2014 10:14  Güncelleme: 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağcılar Belediyesi, gençlerin sosyal, kültürel sanatsal ve spor faaliyetlerine katılması ve yeteneklerini sergilemesi için kurulan GençlikMerkezi'nde hazırlıklarını tamamladı. Spordan müziğe, tiyatrodan yabancı dile kadar birçok kursun verildiği merkezde yeni dönem kayıtları başladı.

15-28 YAŞ ARASI GENÇLER

Gençlerin eğitsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde yaşam kalitesini arttırmayı amaçlayan Bağcılar Gençlik Merkezi, katılımcıların ilgiduydukları alanlarada yönlendirmeyi amaçlıyor.Bağcılar Belediyesi ilçe sınırları içerisinde ikamet eden, çalışan ve okuyan 15-28 yaş arasındaki gençlerin faydalanacağı merkezde verilen eğitimlerden ücret alınmıyor.

YÜZLERCE GENÇ FAYDALANIYOR

Gençlik Merkezi'nde basketbol ve voleybol sahası, bowling salonu, oyun salonu, tiyatro salonu, cep sinema salonu, müzik odası, konferans salonu, kütüphane, derslikler ve kafeterya bulunuyor.Başta yabancı dil, bağlama, temel dersler, diksiyon, tiyatro ve folklor olmak üzere verilen kurslardan yüzlerce öğrenci faydalanıyor Yapılan başvurularda yeterli sayıda talep olduğunda farklı kurslar açılabiliyor.

YETENEKLERİNİZİ KEŞFEDİN

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, gençlerin eğitimini çok önemsediklerini belirterek, "Bağcılarlı gençlerin bu merkezden faydalanmalarını istiyorum. Burada gençlerimizin ufkunu açabilecek ve sosyal faaliyetlerini yoğunlaştırarak yeteneklerini keşfedelebilecekleri birçok alanda eğitimler veriliyor. Sosyal faaliyette bulunan gençlerimiz kötü alışkanlıklardan da korunmuş oluyorlar" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gençlik Merkezi Gençleri Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement