Gençlik Merkezi Gönüllülerinden Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Gençlik Merkezi Gönüllülerinden Örnek Davranış

Gençlik Merkezi Gönüllülerinden Örnek Davranış

Kütahya Gençlik Merkezi’nin gönüllüleri, ’yetişkinlerden geleceğin gençlerine’ isimli proje kapsamında KPSS sınavlarında dağıtılan kırtasiye malzemelerini ihtiyacı olan okullara vermek üzere topladı.

27.09.2014 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Gençlik Merkezi'nin gönüllüleri, 'yetişkinlerden geleceğin gençlerine' isimli proje kapsamında KPSS sınavlarında dağıtılan kırtasiye malzemelerini ihtiyacı olan okullara vermek üzere topladı.

Merkezin 100'e yakın gönüllüsü, okullardaki sınavların çıkışında 5 bin 600 kalem, 2 bin 500 kalemtraş ve 2 bin 500 silgi elde etti.

Gençlik Merkezi gönüllüsü İbrahim Dayı, yaptığı açıklamada, "Topladığımız kalem, silgi ve diğer kırtasiye malzemeleri Kütahya Valiliği'nin belirlediği 20 köy okuluna ulaştıracağız. Gönüllü arkadaşlarıma örnek davranışlarından dolayı teşükkür deyioum. Bu tür etkinliklerimiz önümüzdeki günlerde de sürecek" diye konuştu.

Dayı, KPSS sınavlarında ÖSYM tarafından dağıtılan kalem, silgi ve kalemtraşları atmayarak muhtaç öğrencilere ulaştırılmak üzere kendilerine veren kişilere ayrı ayrı teşekkür ettiğini bildirdi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençlik Merkezi Gönüllülerinden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement