Gençlik Merkezinden Üniversitelilere Seminer - Son Dakika
Yerel

Gençlik Merkezinden Üniversitelilere Seminer

Gençlik Merkezinden Üniversitelilere Seminer

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi tarafından, Harran Üniversitesi öğrencilerine seminer verildi.

24.10.2014 10:05  Güncelleme: 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi tarafından, Harran Üniversitesi öğrencilerine seminer verildi.

Harran üniversitesi Eyübiye Kampusu'nda düzenlenen seminerde, Yenişehir Gençlik Merkezi bünyesinde açılan kurslar ile yapılan etkinlik ve faaliyetleri anlatıldı. Yaklaşık 500 öğrencinin katıldığı seminerde Gençlik Merkezi'nin çalışmaları faaliyet ve projeleri anlatıldı, ayrıca kurslar hakkında gençler bilgilendirildi.

Konferans salonunda hazırlanan slayt gösterimi ile birlikte gençlere bilgi veren Yenişehir Gençlik Merkezi çalışanları, yapılacak olan proje ve etkiliklere gençleri davet ederek, devletin gençliğe verdiği önemi anlattı. Burada gençlere ayrıca tanıtım amaçlı broşür, dergi ve el ilanları dağıtıldı.

Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli, seminerle ilgili yaptığı açıklamada, "Çalışmalarımız hakkında gençleri bilgilendirmek amacıyla üniversitede böyle bir etkinlik düzenledik. Onların evi olan gençlik merkezini tanıtıp, onları yapılacak tüm etkinlik ve projelerde bizimle olmalarını istedik" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü V. Abuzer Çiftçi ise, "Gençlerimize gençlik merkezlerinin önemini anlatmak, onları bilgilendirmek onların fikir ve düşüncelerine önem verdiğimizi hissettirmek adına böyle bir seminer düzenledik. Gençlerle alakalı bu tür projelerimiz devam edecek" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençlik Merkezinden Üniversitelilere Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement