Gençlik Pozitif Sinerji ve İstihdam Hareketi" Projesi - Son Dakika
Yerel

Gençlik Pozitif Sinerji ve İstihdam Hareketi" Projesi

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Teknoloji Fakültesi tarafından yürütülen "Gençlik Pozitif Sinerji ve İstihdam Hareketi" Projesi sona erdi.

18.12.2014 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Teknoloji Fakültesi tarafından yürütülen "Gençlik Pozitif Sinerji ve İstihdam Hareketi" Projesi sona erdi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkez'inde düzenlenen ödül töreninde konuşan SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, bu tür projelerin kişilerin kendisini geliştirmesi açısından önemli olduğunu vurguladı.

Önemli bir projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Elmas, "Üç yıl önce 3 sınıfla başladığımız girişimcilik projesi dersleri 8 bin kişiye ulaşan perspektifle bütün öğrencilerimize zorunlu hale geldi. Türkiye, kişilerin becerilerini geliştirmeye yönelik faaliyetlerin farkında" diye konuştu.

SAÜ Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ise mesleki gelişimde gençlerin becerilerini arttırmayı, iş hayatına geçiş ve işletmelerdeki oryantasyon sürecini kolaylaştırmayı amaçladıklarını söyledi.

Proje kapsamında pek çok sosyal ve mesleki faaliyet düzenlediklerini aktaran Sarıbıyık, "Bu faaliyetlerin istihdam edilebilirliğini arttıran, mesleki gelişmeleri sağlayan, gençleri kendi işleri hakkında bilgilendiren ve farkındalık kazandıran girişimcilik eğitimleri verildi. Katılımcıların tüm ihtiyaçları proje tarafından karşılandı" ifadesini kullandı.

Daha sonra katılımcılara sertifikaları verildi. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gençlik Pozitif Sinerji ve İstihdam Hareketi' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement