Gençlik ve Geleceği" Sempozyumu - Son Dakika
Güncel

Gençlik ve Geleceği" Sempozyumu

Gençlik ve Geleceği" Sempozyumu

Vuslat Platformunca 4-6 Kasım'da Abant'ta "Gençlik ve Geleceği" başlıklı sempozyum düzenlenecek.

20.10.2016 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vuslat Platformunca 4- 6 Kasım'da Abant'ta "Gençlik ve Geleceği" başlıklı sempozyum düzenlenecek.

Sempozyum öncesi Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan'ı ziyaret eden Vuslat Platformu Başkanı Hamza Cebeci, etkinlik hakkında bilgi verdi.

Daha sonra Düzce Valisi Zülkif Dağlı'yı makamında ziyaret eden Cebeci, sempozyumun içeriği ve konu başlıkları hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Cebeci, sempozyumun ilgililer tarafından çok önemsendiğini dile getirerek, "Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş Bey de bu toplantıya katılacak. Protokol konuşmaların ardından, sempozyumun asıl konusu olan 'Gençlik ve Geleceği' tüm ilmi boyutlarıyla ele alınacak. Son günde ise Diyanet İşleri Başkanımız bir konferans verecek." diye konuştu.

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından gençlik konusunun daha da önem arz ettiğini anlatan Cebeci, "Gençliğimiz 15 Temmuz'da önemli bir direniş gösterdi. Günümüz gençliğinin altyapı sorunu mevcut. Sosyal medya gençliğimizi lehte ve aleyhte çok çabuk etkileyebiliyor. Bu konularda birçok sivil toplum kuruluşu çalışıyor. Biz de birçok üniversite öğrencisinin ve akademisyenin katılacağı bu sempozyumda, gençliğin altyapısını oluşturmak için tüm konuları ele alacağız." ifadelerini kullandı.

Cebeci, Türkiye ve yurt dışından yaklaşık 500 katılımcının hazır bulunacağı üç günlük sempozyumun "Gençlik Çalışmaları ve Temel Sorunlar", "Türkiye'de Genç ve Gençlik Yapısı", "Türkiye'de Gençlik Politikaları İçin Öneriler" konu başlıklarında gerçekleşeceğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gençlik ve Geleceği' Sempozyumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement