Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç: "Samsun Milli İradeye Sahip Çıktı" - Son Dakika
Güncel

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç: "Samsun Milli İradeye Sahip Çıktı"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç: "Samsun Milli İradeye Sahip Çıktı"

Samsun'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile birlikte Ak Parti'nin 17 ilçeden 16'sını kazanması, partililerle büyük sevinç yarattı.

31.03.2014 05:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile birlikte Ak Parti'nin 17 ilçeden 16'sını kazanması, partililerle büyük sevinç yarattı. Elde edilen büyük başarının ardından sokaklara dökülen Ak Partililer, Cumhuriyet Meydanı'na akın etti. Burada ilk olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Balkon Konuşması'nı dinleyen partililer, halaylar çekip zafer şarkıları söyledi. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Tülay Bakır, İl Başkanı Fuat Köktaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve ilçe belediye başkanları da, Cumhuriyet Meydanı'na gelerek binlerce partiliye eşlik etti. Burada parti otobüsünün üzerine çıkarak bir konuşma yapan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Başbakanımız, 'Samsun'da özellikle ilçeleri istiyoruz' dedi. Biri hariç hepsini Allah'ın izni ile aldık. Samsun Başbakanı'na sahip çıktı. Samsun milli iradeye sahip çıktı. Samsun Ak Parti'nin hizmetlerini en üst seviyede istediğini ve bunları en iyi şekilde almak istediğini açıkça haykırdı. Biz sizlerin hizmetkarıyız. Sizlere hizmet etmek için bu makamlardayız. Siz bizlere Türkiye'de bu akşam şunu söylediniz. 'Çalışın, daha çok çalışın. Bu ülkeye ve millete hizmet edin.' Biz de sizin bu emrinize uyacağız. Biz efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik" dedi. Tekrar seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise, "Bu akşam elde ettiğimiz başarı 2-3 günlük çalışmanın sonucunda elde edilmedi. 3 Aralık'tan beri gece gündüz il başkanımız, bakanımız, milletvekillerimiz ve siz saygıdeğer bize gönül vermiş Samsun halkı ile beraber gece gündüz verdiğimiz mücadelenin sonucudur. Bu akşam elde edilen başarı sadece Samsun'da değil, Türkiye genelinde Ak Parti'nin ve Ak Parti'nin lideri Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın elde ettiği bir başarıdır. 2023'e giden bir istikrar sürecinin başlangıcındayız. Türk insanı artık yarın sabah daha umutlu kalkacak" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç: 'Samsun Milli İradeye Sahip Çıktı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement