Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Milli Karatecileri Kabul Etti - Son Dakika
Güncel

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Milli Karatecileri Kabul Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Milli Karatecileri Kabul Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Almanya'daki Dünya Büyükler Karate Şampiyonasında derece alan milli sporcuları kabul etti.

15.12.2014 11:45  Güncelleme: 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara-dha(fotoğraflı)

gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Almanya'daki Dünya Büyükler Karate Şampiyonası'nda derece alan milli sporcuları kabul etti.

Bakanlık Merkez Binası'nda gerçekleştirilen kabulde Bakan Çağatay Kılıç, milli sporcuları başarılarından dolayı bir kez daha kutlarken, söz konusu başarıların 77 milyon için onur verici olduğunu söyledi.

Türk sporcuların ortaya koyduğu kararlılık ve örnek davranışların başarıyı getirdiğini belirten Bakan Çağatay Kılıç, "Bu başarıların geniş yelpazede avantajlar sağladığını söyleyebiliriz. Bu noktada en önemli yansımalardan biri de milli sporcularımızın birer örnek isim olarak, yaşça küçük olan sporcu kardeşlerimize örnek teşkil etmesi" dedi.

Uluslararası spor organizasyonlarında Türkiye'yi temsil eden sporculara en üst noktada destek sağlandığına dikkati çeken Bakan Kılıç, şöyle devam etti:

"Son yıllarda Bakanlığımızca branş farkı gözetmeksizin sporun her alanına önemli boyutlarda desteklerde bulunduk. Bu noktada Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımızın spora olan yakınlığı da büyük bir etken olarak başarıların ivme kazanmasını sağladı."

Bakan Çağatay Kılıç görüşmenin ardından milli sporculara hediye verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Milli Karatecileri Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement