Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Parti olarak üzerimizdeki sorumluluğu biliyoruz.

14.06.2015 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Parti olarak  üzerimizdeki sorumluluğu biliyoruz. Ülkemize karşı olan sorumluluk bilinci içinde her zaman aynı şekilde ilkelerimizle yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Kılıç, Samsun'da milletvekili genel seçimlerinin ardından AK Parti ilçe teşkilatlarına ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Terme, Çarşamba, Tekkeköy, İlkadım ve Canik ilçe teşkilatlarında partililerle görüşen Kılıç, ortaya konulan çalışma ve disiplinden dolayı herkese teşekkür etti.

Kılıç, AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığında yaptığı konuşmada, milli iradenin aldığı karara saygı duyduklarını belirterek, şöyle devam etti:

"Seçimlerin sonunda milletimiz son sözünü söylemiştir. Milletimiz yine AK Parti'yi birinci parti olarak seçimden çıkarmıştır. Milletimizin bize göstermiş olduğu güvenden dolayı teşekkürlerimizi şükranlarımızı sunuyorum. Tek başımıza bir iktidar noktasında bir  talebimiz, bir isteğimiz vardı ancak biz hep şunu söyledik. Sandıktan çıkan sonuç, milli irade bizim başımızın üzerinedir. Milletimiz 'biz size güveniyoruz. Siz yine Türkiye'nin geleceğine şekil verecek olan bu çalışmalarınızla ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine taşıyacak partisiniz ama bu sefer bunu tek başınıza değil, bir koalisyon anlamında bir ortakla yapacaksınız' dedi."

"Parti olarak üzerimizdeki sorumluluğu biliyoruz. Ülkemize karşı olan sorumluluk bilinci içinde her zaman aynı şekilde ilkelerimizle yolumuza devam edeceğiz" diyen Kılıç, şunları kaydetti:

"Sayın genel başkanımız ve başbakanımızın TBMM yemin töreni sonrasında sayın cumhurbaşkanımız tarafından hükümeti kurmakla görevlendirilmesi görünüyor. Milletimiz de tüm teşkilatlarımız da müsterih olsun. Biz sorumluluğumuzun farkındayız. Bu sorumluluklarla yolumuza devam edeceğiz. Biz, Türkiye'nin kazanması ve daha da ilerlemesi için ülkemizin dünya milletleri arasında çok daha üst seviyelere gelmesi için bu çalışmaları yapıyoruz. Dolayısıyla biz bu hedefimizden hiçbir şekilde bir şey kaybetmiş değiliz. Gece demeden gündüz demeden yolumuza yürümeye devam edeceğiz."

Kılıç'a ziyaretlerinde 7 Haziran seçiminde Samsun'dan AK Parti milletvekili seçilen Fuat Köktaş, Amet Demircan ile Çiğdem Karaarslan da eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement