Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Galatasaray'ı Kutluyorum, Bursaspor'u da Mücadelesinden Dolayı Tebrik... - Son Dakika
Güncel

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Galatasaray'ı Kutluyorum, Bursaspor'u da Mücadelesinden Dolayı Tebrik...

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Galatasaray\'ı Kutluyorum, Bursaspor\'u da Mücadelesinden Dolayı Tebrik...

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Galatasaray'ı kutluyorum, Bursaspor'u da mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Galatasaray'ı kutluyorum, maçı kazandı ve kupayı aldı ama Bursaspor'u da mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum dedi.

09.08.2015 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Galatasaray'ı kutluyorum, Bursaspor'u da mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Galatasaray'ı kutluyorum, maçı kazandı ve kupayı aldı ama Bursaspor'u da mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum dedi.

Bakan Kılıç, Galatasaray'ın Bursaspor'u 1-0 mağlup ederek kazandığı TFF Süper Kupa finalinin ardından protokol tribünü çıkışında açıklama yaptı.

Kılıç, Galatasaray'ı kutluyorum, maçı kazandı ve kupayı aldı ama Bursaspor'u da mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Ligin başlangıcı anlamında bir müsabaka oynandı. Bu anlamda önemliydi. Takımlar hazırlanıyor, sezon başlayacak. Ümit ederim ki bu sene iyi bir sezon geçer ve centilmence iyi bir futbolla uluslararası arenada milli takımımızın başarılı olacağı bir sezon olur. İki takımı ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Galatasaray'ı Kutluyorum, Bursaspor'u da Mücadelesinden Dolayı Tebrik... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement