Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Isparta'da - Son Dakika
Yerel

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Isparta'da

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Isparta\'da

Bakan Kılıç, Isparta'da AK Parti İl Başkanlığı'nı, Gençlik Merkezini ve özel bir göz hastanesini ziyaret etti.

02.08.2014 20:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Isparta'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Bakan Kılıç, 38. Geleneksel Uluborlu Yağlı Güreşleri için geldiği Isparta'da AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Parti üyeleriyle basına kapalı toplantı yapan Kılıç, daha sonra bugün açılışı yapılan özel bir göz hastanesini ziyaret etti.

Burada Bakan Kılıç'ı karşılayan görme engelli sanatçı Metin Şentürk, Kılıç'a "Sayın Bakanım, sizi görmeyen gerçekten kördür, sizi göz muayenesinden geçirmek istiyorum" şeklinde espri yaptı. Bakan Kılıç da tebessümle yanıt verdi.

Hemşirelerden doktor önlüğünü isteyen sanatçı Şentürk, MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz'ın gözlerini kontrol etti. Korkmaz'ın "Bir yanlışlık olmaz değil mi" sorusuna Şentürk, "Olmaz biraz sonra hepsini anlayacağız" diye yanıt verdi.

Bakan Kılıç, daha sonra Isparta Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Burada engelli öğrencilerle bir araya gelen Kılıç, çocuklardan oluşan mehteran takımının konserini dinledi. Merkezde gençlerin yaptığı sportif faaliyetleri inceleyen Kılıç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileriyle Isparta'da yapılan yatırımlar hakkında toplantı yaptı. - Isparta

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Isparta'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement