Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Mardin'de - Son Dakika
Güncel

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Mardin'de

Gençlik ve Spor Bakanı Aktif Çağatay Kılıç, Mardin'de sporcu ve antrenörlerle buluştu.

14.02.2016 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Aktif Çağatay Kılıç, Mardin'de sporcu ve antrenörlerle buluştu.

Mardin'de temaslarını sürdüren Kılıç, bir otelde sporcu ve antrenörler ile düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, sporculara imkanlar ölçüsünde destekte bulunduklarını söyledi.

Sadece tesisleşme ile başarı elde edilemeyeceğini, sporcunun da kendisini geliştirmesi için çaba göstermesi gerektiğini vurgulayan Kılıç, Mardin'de mevcut imkanlarla başarı kazanan sporcuların varlığına dikkat çekti. Bunların uluslararası müsabakalarda ülkeyi en iyi şekilde temsil edebilmesi için fiziki imkanların sunulması gerektiği ifade eden Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugüne kadar sporcuya ve spora verdiği desteğin herkes tarafından iyi bilindiğini belirtti. Kılıç, bu konuda kendilerine verilen talimatın açık olduğunu söyledi.

Kılıç, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da Mardin'de geçen hafta açıklamış olduğu plan çerçevesinde çalışmaların süreceğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Bütün kamu görevlileri, devletimizin ve milletimizin imkanlarını en iyi şekilde koordine ederek sizlere sunmak için burada. Sportif başarıyı elde edebilmek için her şeyi talepte bulunun. Biz buradayız elimizden ne geliyorsa bu imkanları kullandırmak ve desteklemek için buradayız. Rabbim inşallah sizlere çok büyük başarılar nasip edecek. Bu başarılarınıza karınca kararınca bir desteğimiz olabilirse de ne mutlu bize. Çünkü aslolan ülkemizin, milletimizin bayrağının uluslararası müsabakalarda göklere çektirip en üste dalgalanmasıdır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Mardin'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement