Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Mimar Sinan Cami'nde Bayram Namazını Kıldı - Son Dakika
Güncel

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Mimar Sinan Cami'nde Bayram Namazını Kıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Rabbim tüm milletimize birlikle beraberlikle bu milleti bölmeye çalışanlara, ayırmaya çalışanlara, birbirine düşürmeye çalışanlara fırsat vermeden inşallah geleceğe güçlü, kuvvetli bir şekilde hep beraber yürümeyi bizlere nasip etsin.

12.09.2016 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Rabbim tüm milletimize birlikle beraberlikle bu milleti bölmeye çalışanlara, ayırmaya çalışanlara, birbirine düşürmeye çalışanlara fırsat vermeden inşallah geleceğe güçlü, kuvvetli bir şekilde hep beraber yürümeyi bizlere nasip etsin." dedi.

Kılıç, Atakum ilçesindeki Mimar Sinan Cami'nde bayram namazını kılarak vatandaşlarla bayramlaştı.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Kılıç, Kurban Bayramı'nın tüm İslam alemine hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Kutsal topraklarda hac ibadetini yerine getirenlerin ibadetlerinin kabul olması temennisinde de bulunan Kılıç, "Kardeşlerimizin haccı makbul olsun inşallah. Duaları kabul olur inşallah. Bizde buradan dualarımızı ettik. Rabbim tüm milletimize birlikle, beraberlikle bu milleti bölmeye çalışanlara, ayırmaya çalışanlara, birbirine düşürmeye çalışanlara fırsat vermeden inşallah geleceğe güçlü kuvvetli bir şekilde hep beraber yürümeyi bizlere nasip etsin." dedi.

15 Temmuz Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi ve PKK terör örgütünün ülke ve millete karşı girişmiş olduğu bölücü faaliyetlere karşı dimdik ayakta durduklarını vurgulayan Bakan Kılıç, "Geleceğe doğru çok daha farklı yürüyeceğiz. Rabbim devletimizi milletimizi tüm kötülüklerden muhafaza etsin. Bayramımız tüm insanlığa da hayırlar getirsin inşallah. Tekrar tüm milletimizin Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Mazlum coğrafyalarda İslam aleminde dara düşmüş olan İslam aleminden destek bekleyen tüm Müslüman kardeşlerimize de Rabbim inşallah en kısa süre içerisinde dertlerine deva bulacaktır. Nice bayramlara birlik beraberlik huzur içerisinde ulaşmayı Rabbim bize nasip etsin." ifadelerini kullandı.

Kılıç, daha sonra Kıranköy Mezarlığın'daki şehitliği ziyaret ederek dua okudu.

Bakan Kılıç'a Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel eşlik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Mimar Sinan Cami\'nde Bayram Namazını Kıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Mimar Sinan Cami'nde Bayram Namazını Kıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement