Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Samsun'da - Son Dakika
Yerel

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Samsun'da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Büyükşehir Belediyesinin Terme ilçesindeki yol ve içme suyu çalışmalarını inceledi.

16.05.2015 20:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Büyükşehir Belediyesinin Terme ilçesindeki yol ve içme suyu çalışmalarını inceledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Terme ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan Kılıç, ilçenin Hüseyin Mescit ve Şeyhli Mahallesi'nde mevlit programlarına katıldı.

Bakan Kılıç, daha sonra Kocaman Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve isteklerini dinledi.

Büyükşehir Belediyesinin ilçedeki yol ve içme suyu çalışmalarını da inceleyen Bakan Kılıç, Kocaman Mahallesi'nin girişinin bin 900 metre sıcak asfalt yapılacağını söyledi.

Kılıç, ilçede geçen yıl 2 bin 500 metre beton yol yapıldığını belirterek, "Hüseyin Mescit Mahallesi'nde bin metre beton yol yapımı devam ediyor. Evci'de 500 metre beton yol yapıldı. Gölyazı Mahallesi'nde de bin 500 metre beton yol yapımına başlandı" diye konuştu.

Terme'nin içme suyu ihtiyacının karşılanması için Hüseyin Mescit Mahallesi'nde 2 adet sondaj çalışması yapıldığını dile getiren Kılıç, "Saniyede 37 litre su bulunmuştur. Bu suyun Terme ilçesine ulaştırılması için 10 kilometre içme suyu hattı döşeme çalışması devam ediyor. 3 ay içinde çalışmaların tamamlanması planlanmaktadır" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Samsun'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement