Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Samsun'da - Son Dakika
Güncel

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Samsun'da

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Samsun'da esnafı ziyaret etti. Kılıç; "Muhalefetin derdi iktidar olmak, hizmet etmek değil. Koltuğu tutmak. Koltuk tatlı geliyor" dedi.

28.05.2015 17:22  Güncelleme: 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, muhalefet partilerinin iktidar olmak, hizmet etmek istemediğini belirterek, dertlerinin koltuğu tutmak olduğunu ifade etti. Bakan Kılıç, Samsun'un Vezirköprü ilçesindeki Belediye Butik Oteli'nde sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle düzenlenen programa katıldı. AK Parti olarak onuncu seçime gittiklerini ve önceki seçimlerden de başarıyla çıktıklarını anımsatan Kılıç, partisinin bu sürede kendi kadrolarından iki cumhurbaşkanı, 3 başbakan çıkardığını söyledi.Siyasi partilerin genel amacının, seçimlerde ilk sırada yer almak olduğunu ifade eden Kılıç, muhalefetin böyle bir isteğinin olmadığını belirtti.

Partisinin yoluna devam ettiğini dile getiren Kılıç, şunları söyledi: "Bizim Genel Başkanımız, Başbakanımız ne dedi? 'Ben seçimlerden birinci parti olarak çıkmazsam, görevi başka bir arkadaşa devrederim. Başarısız olduğumu düşünürüm' dedi. Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Bahçeli, Sayın Demirtaş, hadi siz de söyleyin, ama söyleyemezler. Çünkü koltuk tatlı geliyor. Muhalefetin derdi iktidar olmak, hizmet etmek değil. Koltuğu tutmak. Koltuk tatlı. Bunu da açık açık ortaya koyuyorlar."

Bakan Kılıç, muhalefet partilerinin hep bir bahanesi bulunduğunu belirterek, "Sayın Kılıçdaroğlu yüzde 35 ile başladığı yolculuğu yüzde 26'ya indirdi. O da iktidara yetmiyor ama samimiyetsizliğinin her yerde ortaya çıktığı görülüyor" dedi.

AK Parti'nin yaptıklarını gündeme getirdiğini, bunların da ortada olduğunun altını çizen Kılıç, seçime on gün kaldığını, herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Samsun\'da
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Samsun'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement